Karı kıza yedirecek gibi olmuş sanki ben böyle anladım şimdi dikkatli bakınca.bir şey yok![]()
ben mervelisini izledim gerek yok
valla bence o paralar turabiye haram olacak , herkesin ahını aldı , kendi takımı bile sattı onu![]()
ben mervelisini izledim gerek yok![]()
yok artıkHaha.Bunu yeni gördüm.
![]()
ben gördüğüme inanırım kulakların duyduğu yalan olabilirCidden ne yapmaya çalıştın anlamadım.Kendi takımı satmış olabiliğr ama karşı takımdan en az 3 kişi onu destekledi.😉Herkesin düşüncesi kendine.Ayrıca kendi takımındanda elediği isimler onu desteklemedi.
Yiğit Sahra Berna Müge Ertunga bizdendi.İyice hayal alemine kaçtın Turabi'ye çatacam diye.
O zaman sağda solda saçmalama bilmediğin konularda.Striptiz oalyı kapandı tüm turabi'ciler için ve gayette mantıklı açıkladı hayranları ve içini kavurtanlar için.
![]()
nasıl başlık o töbe töbefesatlık bende mi acaba
dizilerde falan rol almasın sakın
![]()
şaka yapıyoruz sendeCidden ne yapmaya çalıştın anlamadım.Kendi takımı satmış olabiliğr ama karşı takımdan en az 3 kişi onu destekledi.😉Herkesin düşüncesi kendine.Ayrıca kendi takımındanda elediği isimler onu desteklemedi.
Yiğit Sahra Berna Müge Ertunga bizdendi.İyice hayal alemine kaçtın Turabi'ye çatacam diye.
O zaman sağda solda saçmalama bilmediğin konularda.Striptiz oalyı kapandı tüm turabi'ciler için ve gayette mantıklı açıkladı hayranları ve içini kavurtanlar için.
![]()
yok artık
ben gördüğüme inanırım kulakların duyduğu yalan olabilir![]()
şaka yapıyoruz sende, ama turabi hakkında da birkaç cümle söylemek istiyorum sende beni kısıtlıyorsun
![]()
Zor bence oyunculuk yapması..
Ne kadar abartıldı bu adam ya.![]()
Allah yazdıysa bozsun. 😱Gördüğünün sebebini anlaman için açıklanmış işte bizzat taraf tarafından.İnanmayı seömezsen baya içine oturmuş Turabi o nedenledir.
Yoksa Sümbül'e ihanet etmek istemiyormusun.Melun vadici.
Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.
Fox'a çekerse o kadarda zor olmaz senin için.
Uzun zamandır ekranda adam gibi adam görememiştik bu kadar doğallaık mecbur abartılacak.![]()
Adam gibi adam görmek istiyorsan Sıla'yı takipte kal.Gördüğünün sebebini anlaman için açıklanmış işte bizzat taraf tarafından.İnanmayı seömezsen baya içine oturmuş Turabi o nedenledir.
Yoksa Sümbül'e ihanet etmek istemiyormusun.Melun vadici.
Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.
Fox'a çekerse o kadarda zor olmaz senin için.
Uzun zamandır ekranda adam gibi adam görememiştik bu kadar doğallaık mecbur abartılacak.![]()
Allah yazdıysa bozsun. 😱![]()
Adam gibi adam görmek istiyorsan Sıla'yı takipte kal.![]()
Delikanlı çocuk canım kotarır o işi de o zaman. 🙄Yazarsa işin zor.![]()
Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.![]()
Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.![]()
ben doğru cümleler ile karşınıza çıkmasam bile videolar ve gazeteler öyle demiyor ama![]()
Sıla'yı Demet Akalın ile kıyaslayabildiğine göre kalite anlayışını görebiliyorum.Yazarsa işin zor.
Sıla bitti benim için melıun nasıl destekledi Gökhan'ı.Ama bir Demet değil sonuçtan anlayacağın üzere.
![]()
ben saçmaladığımı düşünmüyorum , sana güzel laflar desem saçmaladı filan demessin amaSen bizle tanışıyorsun elalemin dediği umrumuzda mı biz burada yazıp konuşuyoruz.
Neyse şöyle antilik yapıcam diye saçmala artık.![]()