Kem gözlere geldi meleğim.
Tubamızı bu tür haberlerde görmek gerçekten üzücü ya bencede nazar değdi ona
Kem gözlere geldi meleğim.
Ayy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
Tubis biraz yeteneksiz ama hanımanneHep ikiniz nazar değdiriyorsunuz zaten
Tubis biraz yeteneksiz ama hanımanne
hahha ayy işte bu 4 yıllık gibi bir uzun süreçte ortak sayılırız cnmAyy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
OyunculukHangi konuda yeteneksizmişş
Ama güzel olduğu ve medya şişirdiği için hala teklif gidiyor ve hep gidecekhahha ayy işte bu 4 yıllık gibi bir uzun süreçte ortak sayılırız cnm
beraber yürüdük biz bu yollarda diyelim bakın 3 geçimsiz alakasız kişiyi tuba sayesinde aynı konuda birleştirdik ben emre ve erdoğan@cookies @Harunnn60 @Yiğitt @EFE UYSAL @Bully @mrt-06 @sokak sanati
Oyunculuk
Ama güzel olduğu ve medya şişirdiği için hala teklif gidiyor ve hep gidecek
Küçükken sen çok mu Serdar Ortaç'ın Karabiberim şarkısını dinlerdinAyy @Çiğdem- hemen atilmiş kem gözlerimle ben sebep oldu diye ayol ben sen daha forumda yokken dreamle yakamozla Sürgünümle Cag ngle potterheadle takasla beyazsoyla laf yariştiriyprdum tubise laf ediyidim ; sen o siralar jensen in memelere baklava koyup yeme derdindeydin.ss@Harunnn60 @mrt-06 @Bully @cookies @vadikızı @Forumdash @Dosi
Kadin 3 dizidie göçük lo çoğu kiş benle ayni fikirdeSenin düşüncen oo oyunculuğu gayet güzel bence
Kadin 3 dizidie göçük lo çoğu kiş benle ayni fikirde
TurkiyeKim senle aynı fikirdeymiş loo
Turkiyeson 3 dizidir kadini yerden yere vurup izlemiyolar
20lik dişlerim ağrıyomusCesur ve güzelin oranları gayet güzeldi bir keree
sen onu bunu bırakta dişlerin ne oldu doktora gidecektin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?