Tamam illaki rakip oldun diye samimi olmayacağın anlamına gelmiyor ki 😉 bizde sınava girdik can ciğer arkadaşlarımız vardı.Iste yaris yerleri ayni mesela bnde galatasaray lisesindekilerle yariscam![]()
Son zamanlarda her Tuba Büyüküstün konusunda en az benim kadar yorumun olduğu için bu konuda da olmak istersin diye düşündüm
Son zamanlarda her Tuba Büyüküstün konusunda en az benim kadar yorumun olduğu için bu konuda da olmak istersin diye düşündüm![]()
Engin Kenan yan yana gelmesin bence Kenan karizmaslyla ezer EnginiGuzel resim .Oyuncular arasinda aslinda hic bir sorun yok.Hazal ile Serenayda gecenlerde birlikte resim cektimisler.Fanlar ortaligi karistiriyor)
Berguzar Tuba ile yasit ve ayni universite mezunu.Ikisininde guzel evlilikleri var ve anne olduktan sonra kariyerlerindede basarili iki isim.Berguzarin zaten bu sektorun nerdeyse yarisi arkadasi)
Cigdeme katiliyorum Kenan Engin resmide istiyorum![]()
Akşam bu fotoğraf çok mutlu etmişti beniBergüzar'a da sempati duymaya başladım
Şaşırmadım arkadaş olmalarına sonuçta ikisi de mütevaziler ve medyatik olmayan insanlar. Bir sürü ortak noktaları var.
![]()
Yok artık Tuba çok daha mütevazidir Bergüzar'dan hatta neredeyse tüm ünlülerdenbergüzarın mütevazılığına çok şahit oldum da tubişten pek göremedim
ayrıca bergüzar medyatik biri sonuçta magazin dünyasının bi numaralı çifti bergüzar-halit![]()
yok valla sette hayranına bağırmış falanYok artık Tuba çok daha mütevazidir Bergüzar'dan hatta neredeyse tüm ünlülerdensenin antiliğin gözünü kör etmiş
![]()
Hergün onlarca kişiyle fotoğraf çekiniyor ve herkes çok güleryüzlü ve mütevazi olduğunu söylüyoryok valla sette hayranına bağırmış falan![]()
valla ben bilmem diyen diyiHergün onlarca kişiyle fotoğraf çekiniyor ve herkes çok güleryüzlü ve mütevazi olduğunu söylüyorAyrıca o haberi ben hiç görmedim Ekşi'den biri mi sallamış
![]()
Herkesle aşırı samimi olmasına gerek yok zatenvalla ben bilmem diyen diyiayrıca bir bergüzar bir meryem gibi herkese sempatik de gelmiyi soğuk olduğu için
![]()
ben bilmem kızı fancıkları dışında öven yokHerkesle aşırı samimi olmasına gerek yok zatenBöyle daha iyi bile bence
![]()