Tuba Büyüküstün ve Bergüzar Korel Buluşması

Konuya etiketlenmem çok şaşırtıcı ve anlamsız olmuş.:F @*Dream*

Allah bozmasın diyeyim bari.:F

Üçüde çok güzel çıkmışlar. Sema Ergenekon bu haliyle de çok güzel görünüyor. Allah acil şifalar versin.

Son zamanlarda her Tuba Büyüküstün konusunda en az benim kadar yorumun olduğu için bu konuda da olmak istersin diye düşündüm :A

Güzel düşüncen için teşekkürler. Böyle doğal bir konu beni benden aldı yine.:):):)

Ama burada tek detekleyeceğişm isim malum.:Z Halit'ten dolayı büyük artışı olan bir isim.:D

Guzel resim .Oyuncular arasinda aslinda hic bir sorun yok.Hazal ile Serenayda gecenlerde birlikte resim cektimisler.Fanlar ortaligi karistiriyor)
Berguzar Tuba ile yasit ve ayni universite mezunu.Ikisininde guzel evlilikleri var ve anne olduktan sonra kariyerlerindede basarili iki isim.Berguzarin zaten bu sektorun nerdeyse yarisi arkadasi)

Cigdeme katiliyorum Kenan Engin resmide istiyorum:)

sema hanım aynı sahneleri yazarak farklarını ortaya çıkarttığı iki ismi buluşturmuş tebrikler:A

kendisine de acil şifalar :(

bu arada tubanın yer aldığı her konuda rekor deniyor ama bir bakıyoruz sosyal medyaya çağatay ulusoyun meryemin aldığı beğeninin 4te 5te birini almış :A hadi hayırlısı:))))

İkisi de çok güzel çıkmış, bence de iyi bir mesaj olmuş. Sema Hanım'a da Allah şifa versin, en kısa zamanda iyileşir umarım...

Akşam bu fotoğraf çok mutlu etmişti beni :X Bergüzar'a da sempati duymaya başladım :F Şaşırmadım arkadaş olmalarına sonuçta ikisi de mütevaziler ve medyatik olmayan insanlar. Bir sürü ortak noktaları var. :)

Guzel resim .Oyuncular arasinda aslinda hic bir sorun yok.Hazal ile Serenayda gecenlerde birlikte resim cektimisler.Fanlar ortaligi karistiriyor)
Berguzar Tuba ile yasit ve ayni universite mezunu.Ikisininde guzel evlilikleri var ve anne olduktan sonra kariyerlerindede basarili iki isim.Berguzarin zaten bu sektorun nerdeyse yarisi arkadasi)

Cigdeme katiliyorum Kenan Engin resmide istiyorum:)
Engin Kenan yan yana gelmesin bence Kenan karizmaslyla ezer Engini:)

Akşam bu fotoğraf çok mutlu etmişti beni :X Bergüzar'a da sempati duymaya başladım :F Şaşırmadım arkadaş olmalarına sonuçta ikisi de mütevaziler ve medyatik olmayan insanlar. Bir sürü ortak noktaları var. :)

bergüzarın mütevazılığına çok şahit oldum da tubişten pek göremedim :A
ayrıca bergüzar medyatik biri sonuçta magazin dünyasının bi numaralı çifti bergüzar-halit:X

bergüzarın mütevazılığına çok şahit oldum da tubişten pek göremedim :A
ayrıca bergüzar medyatik biri sonuçta magazin dünyasının bi numaralı çifti bergüzar-halit:X
Yok artık Tuba çok daha mütevazidir Bergüzar'dan hatta neredeyse tüm ünlülerden :X senin antiliğin gözünü kör etmiş :A

Bu haber resimden sonra,twitterdakı alakasız şekilde ortaya atılan,onları ilgilendiren herhangi bir konu yokken Tuba hakkında saçmalayan 2-3 Bergüzar fanını merak ettim.gidip bir bakayım ne durumdalar.:)
Sema hanıma ALLAH şifa versin