# işaretinin olmayacağı duyruldu günler öncesinden az öncede hatırlatma yapılmış bakalım inş. girer tt'yeherkes baska yaparsa olmaz ki
![]()
# işaretinin olmayacağı duyruldu günler öncesinden az öncede hatırlatma yapılmış bakalım inş. girer tt'yeherkes baska yaparsa olmaz ki
![]()
Dekolte biraz abartılı olmuş bence...Güzellik ve Asaletin sözlük anlamı gibi
@Yakamoz-Asi @Fks14 @dizi kolik @çocuklarduymasın @beyazsoy
Ekli dosyayı görüntüle 21309
Ekli dosyayı görüntüle 21310
Ekli dosyayı görüntüle 21311
Ekli dosyayı görüntüle 21312
Ekli dosyayı görüntüle 21313
Ekli dosyayı görüntüle 21314
Ekli dosyayı görüntüle 21315
Ekli dosyayı görüntüle 21316
Ekli dosyayı görüntüle 21317
Ekli dosyayı görüntüle 21318
Ekli dosyayı görüntüle 21319
Ekli dosyayı görüntüle 21320
Ekli dosyayı görüntüle 21321
Ekli dosyayı görüntüle 21322
Ekli dosyayı görüntüle 21323
Bu resimler süper işte.
dekoltenin sebebi mücheverin gözükmesi için yoksa müchever tam gözükmezDekolte biraz abartılı olmuş bence...
Bu resimler süper işte.![]()
Hangi mücevherden bahsediyorsun?dekoltenin sebebi mücheverin gözükmesi için yoksa müchever tam gözükmez
Kolyeyi mücevherden saymıyormuyuz?Hangi mücevherden bahsediyorsun?![]()
Beyazsoy yorum yaptıysa farklı mücevherleri kastetmiş olabilir. Kolyenin mücevher olduğunu bende biliyorum herhalde ama yorum yapan beyazsoy olunca iş başka oluyor tabii.Kolyeyi mücevherden saymıyormuyuz?![]()
kalbin kötü senin )))Beyazsoy yorum yaptıysa farklı mücevherleri kastetmiş olabilir. Kolyenin mücevher olduğunu bende biliyorum herhalde ama yorum yapan beyazsoy olunca iş başka oluyor tabii.![]()
Al işte. Başladık yine.![]()
Bilirim bilirim, bilmez miyim.Sirf bu yorumu okumak icin yazdim
Dekolte var ama o kadar saf, dogal bir güzelligi var ki Tuba'nin, dekolte yaninda birsey degil![]()
Bilirim bilirim, bilmez miyim.
Ben yakıştıramadım. Çok abartı ve kötü durmuş gerçekten.![]()
Bizımla deyılsin.Tuba'nin suana kadar ilk resmi bence o kadar dekolteli (benim gördügüm), abartsin biraz iyidir
![]()