Tuba Büyüküstün Resimleri

as24.postimg.org_lrgmcq8s5_BYksp32_CUAA68am.jpg

Ekli dosyalar

• as24.postimg.org_lrgmcq8s5_BYksp32_CUAA68am.jpg
    as24.postimg.org_lrgmcq8s5_BYksp32_CUAA68am.jpg
    90 KB · Hit: 271
Gönülçelen döneminde rahmetli Savaş Ay'ın Tuba ile yaptığı röportaj en sevdiğim röportajlardan biriydi
ai.sabah.com.tr_sbh_2010_04_25_Haber_840387984787.jpg

atv'nin sevilen dizisi Gönülçelen'le gönüllere taht kuran güzeller güzeli oyuncu Tuba Büyüküstün: "Romantik komediyi becerir mi?" dediler. Kendim oldum başardım
Mola'mı, atv'nin çok seyredilen 'Gönülçelen' dizisi setinde Tuba Büyüküstün'le veriyorum bu hafta. Söyleşimiz bitince 'derin bir oh' çekiyorum. Hani hem akıllı-zeki, hem de güzel olana az rastlanır ya, Tuba böylesi az bulunanlardan işte. Üstelik yetinmiyor, daha da üretici, kalıcı olmak için durmaksızın çabalıyor.Herkes seni pek seviyor. - Bu o kadar güzel bir duygu ki anlatması zor.

awww.sabah.com.tr_c_i_bullet.jpg
Hele Gönülçelen'le Romanların da gönlünü çeldin. Onlar insan sarrafıdır, sadece sahiciliği severler. - Ben de onları çok seviyorum. Ayvansaray Roman Mahallesi'nde çalışıyoruz. Halk da, karlı kış gecelerinde bile sabahlayıp paylaştı bizle her şeyi.
Mimarsinan Üniversitesi Dekor- Sahne-Kostüm Tasarımı çıkışlısın. Tomris Giritlioğlu ustanın seni reklam filminde keşfetmesi, 'Çemberimde Gül Oya' dizisi ve Tuba'nın önlenemez yükselişi. - Aslında daha önce bir başka proje için öneri getirdi bana Tomris Hanım. O zaman çok hazır hissetmedim kendimi. Sonra Çağan Irmak gibi bir yönetmen faktörü de devreye girince oldu.

Tiyatrocu milleti tutucudur. Mektepli olmayanı, alaydan yetişmeyeni, sahne tozu yutmadan geleni kolay kabullenmezler. Dışlandın mı? - Tanımayanlar hala sürdürüyor, fark ediyorum. "Sırf güzel olduğu için bu noktaya geldi" lafları eden de var.
Haklılar mı? - Değiller. Neticede ben dünyanın, Türkiye'nin en güzel kızı değilim. Daha güzel bir dolu insan var sokakta. Sadece güzellik üzerine kurulu olsaydı bazı şeyler, bunun ben olmayacağım ihtimali çok yüksekti. Tomris hocamız iş konusunda çok titizlenir, asla riske atmaz projelerini. Deneme çekimleri yapıldı, orada çıktı ortaya.

Başta zorlanmışsındır. Oyuncu koçun var mıydı? - Şanslıydım, hep iyi ekipler, takım ruhuna inanmış kadrolarla çalıştım. "Bunca eğitimli, deneyimli insan arasında niye ben buradayım" diye düşündüğüm zamanlarda ustaların yardımı çok oldu. Mesela Şerif Sezer. Müthiş bir oyuncu olduğu kadar müthiş de bir insan. O kadar hoş detaylar, trükler paylaştı ki, oyunuma etkisi büyük oldu.
Bir elin parmakları kadar genç kızsınız ve hepiniz yıldızlar gibi iliştiniz ekran göklerine. Peki aranızdaki ilişki nasıl? Diyelim Beren Saat'le ahbaplığın, dostluğun, ittifakın var mı? - Benim set dışındaki yaşantım tümüyle bu dünyadan uzak. O nedenle fazla bir görüşmem olmuyor kimseyle.
Ressam, okçu, eskrimci, yazar ve usta aşçı
Biraz "tüyo" topladım. Tüm parmaklarda bir marifet varmış. - Her şeyden biraz diyelim. 5 yıl profesyonel voleybol oynadım. Eskrim, okçuluk, tenis... Kendi çapımda ressamım, deneme yazıları yazıyorum. Elif Şafak, Ayşe Kulin okurum bol bol.
Seni dramlarda görüyorduk. Romantik komedide de çok başarılı oldun. - Herkes endişelendi Gönülçelen'in başında. Ama bende gizli bir komik taraf vardır, o ortaya çıktı. 'Esas seni seyrediyoruz sanki' diyor yakınlarım.

Başka ne rol oynamak istersin? - Zihinsel engelli birini oynamak isterim. Sosyal sorumluluk projelerinde daha çok onlarla iç içeyim. Otistiklere büyük hayranlığım var. Hasta değil başka bir frekansın muhteşem insanları sayıyorum onları.
'Tuba ticarete atıldı' dediler. Ne onun aslı faslı? - Babam elektronik mühendisi. Büyük ölçekli elektronik tarım gereçleri yapan bir fabrikası var. Aile şirketine ben de doğal üyeyim. (gülüyor) Ticaretle bağlantım budur.

• Zirveye demir attı!
    "GÖNÜLÇELEN", 23 Nisan 2010 Cuma akşamı yayınlanan bölümü ile zirvedeki yerini aldı. AB grubunda yüzde 8.90 izlenme oranı ve yüzde 26.86 izlenme payına, tüm kişilerde ise yüzde 10.99izlenme oranı ve 28.48 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.
    @Yakamoz-Asi @dizi kolik

Mehmet Günsur, İbrahim Çelikkol, Tolgahan Sayışman ve Burak Özçivit diyorum. :)

Tuba kimle partner olursa olsun bu çift benim için her zaman 1 numara :)

Ne güzel sahneydi be gözleri ile anlattılar aşklarını

wbI1.gif
7dDK3.gif

BRm3I.gif
UCAgx.gif

LExPv.gif
kLeI.gif

Tolgahan Sayışman ve Burak Özçivit ile çok uyumlu olmuşlar. Bir ihtimal İbrahim Çelikkol'da olabilir ama diğerleri olmamış maalesef. :)

Keşke Murat Ünalmış ile de yapılsaydı resimleri...

Pargalinin dışındakiler çöp))) mehmet günsurda yakışıyor lakin o da Cansel gibi çok rol kesmiyor tabanın karşısında yakisikiliktan değil rol kabiliyetinden jon olmuşlar lazım burda göremedim ama engin Akyürek tam otururdu

Ha onur tuna da iyiyim de oda oyunculuğu bir becerebilse)))
Tuba kimle partner olursa olsun bu çift benim için her zaman 1 numara :)

Ne güzel sahneydi be gözleri ile anlattılar aşklarını

wbI1.gif
7dDK3.gif

BRm3I.gif
UCAgx.gif

LExPv.gif
kLeI.gif

Bu ikili sanırım senin ergenlik dönemine denk geldi)) bak aşk afk fanlarına onlar içinde Çağatay ve hazal bir numara)))

Son düzenleme:
Pargalinin dışındakiler çöp))) mehmet günsurda yakışıyor lakin o da Cansel gibi çok rol kesmiyor tabanın karşısında yakisikiliktan değil rol kabiliyetinden jon olmuşlar lazım burda göremedim ama engin Akyürek tam otururdu

Ha onur tuna da iyiyim de oda oyunculuğu bir becerebilse)))

Bu ikili sanırım senin ergenlik dönemine denk geldi)) bak aşk afk fanlarına onlar içinde Çağatay ve hazal bir numara)))
Bu zevk meselesi ayrıca Tuba ve Murat'ın uyumu çok net ortada bir durumdu hem görsel olarak uyumluydular hemde birbirlerinin oyunculuklarını yükselten bir ikili olmuşlardı :)

Tuba ve Onur şu sıralarda yurt dışında tatildelermiş
Onur Saylak twitter hesabından bu fotoğrafı paylaştı
an1311.hizliresim.com_1h_b_udx7z.jpg

Tuba'm cok güzel cikmis yine her zaman ki gibi. zaten en güzeli hep :)

Gözleri ve saclari bu fotografinda ön planda cikmis. Giyim yine enfes. Dahasini bekliyoruz @*Dream*

Tuba'm cok güzel cikmis yine her zaman ki gibi. zaten en güzeli hep :)

Gözleri ve saclari bu fotografinda ön planda cikmis. Giyim yine enfes. Dahasini bekliyoruz @*Dream*

Arte Madrid paylaştıkça bende bu sayfada paylaşıcam Pantene ve Arte Madrid'de olmasa halimiz fena iyice kayboldu ortadan yüzünü gören cennetlik olacak :)