Tuba Büyüküstün Resimleri

yeni resimler harika
ama o,Even arkadaşın eklediği resimdeki,Tuba değil..İdeal"in resmi sitesinde de o resmin orjinali var bakmak isteyen siteye göz ata bilir.

Buda Varmıs

orjinallerini de paylaşırız

KaraPAra Ask Süreci Dergiden röportaj

Toplayıp bir baslık acarsınız

Son düzenleme:

Pazar günüde Sabah Gazetesi Pazar ekinde röportajı olacakmış ordan da yeni fotoğraflar ve röportaj gelir

vuhuhuhu harika kalbimiz dayanmayacak 🙁 diziyide dörtgözle bekliyorum inanırmısın 2003 ten beri sonuna kadar izlediğim diziler içerisşinde tek oyuncu tubadır dizilerini sonuna kadar izlemişimdir hemde hepsini

vuhuhuhu harika kalbimiz dayanmayacak 🙁 diziyide dörtgözle bekliyorum inanırmısın 2003 ten beri sonuna kadar izlediğim diziler içerisşinde tek oyuncu tubadır dizilerini sonuna kadar izlemişimdir hemde hepsini
Orta okul döneminde başlamıştı benimde Tuba hayranlığım şimdi üniversiteye gidiyorum sevgimden gram eksilme olmadı tam tersi ailemden birisi gibi oldu.Güzelliği bir yana duruşunu tavrını hassasiyetini çok beğeniyorum Tuba'nın yeni dizisi umarım çok başarılı olur

Bende Çemberimde Gül Oya'dan beri takip ederim kendisini ayrıca yaşı yaşıma boyu buyuma uygun.

Artık o gözle bakmıyorum kendisine o atık bir anne Allah sahibine bağışlasın.

ben hesapladımda cemberimde gül oyadan beri kac sene geçmiş, vaybe 11 yaşındaymışım zarife hastasıydım o dönem ama nette pek aktif değildim yıllar geçtikçe ailemizden biri gibi oldu zati ablamız oldu onun yaşında ablam var benim daha ne olsun

Bende Çemberimde Gül Oya'dan beri takip ederim kendisini ayrıca yaşı yaşıma boyu buyuma uygun.

Artık o gözle bakmıyorum kendisine o atık bir anne Allah sahibine bağışlasın.

aynen enişte üzerse çekeceği var

Yakışıyorlar birbirlerine her daim mutlu olurlar inşallah.Dünya güzeli de iki tanede kızları var.Onur Saylak'ı anası Kadir gecesi doğurmuştur adam 3 tane prensesle birlikte hayatı paylaşıyor.

Yakışıyorlar birbirlerine her daim mutlu olurlar inşallah.Dünya güzeli de iki tanede kızları var.Onur Saylak'ı anası Kadir gecesi doğurmuştur adam 3 tane prensesle birlikte hayatı paylaşıyor.

Aynen üzeceğeni sanmıyrum prensesleride büyüyor onur saylak iyidir iyi

tubısh ailesiyle mutlu olsun bizde olalım önemli olanda bu zati