Yeni Pantene Ortadoğu çekimlerinden
Ekli dosyayı görüntüle 32678
Rüya gibi kadin ya su güzellige bak masallah nazar degmesin..
Yeni Pantene Ortadoğu çekimlerinden
Ekli dosyayı görüntüle 32678
Aynen su gibi Allah onu kem gözlerden korusunRüya gibi kadin ya su güzellige bak masallah nazar degmesin..
Tuba Azerbaycanda İdeal parfüm ve kozmetik markasının bilbortlarını süsledi. Bir tanesini üniversiteden çıkarken çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 34528
°°°mobil mesaj°°°
Ben Tuba'ya benzetemedim pek @EveN ayrıca Tuba'nın böyle bir marka ile anlaşma yaptığı haberide gelmedi hiç
Hergün tam yanından geçiyorum. Tuba. Yakından da çekerim geçerken.Ben Tuba'ya benzetemedim pek @EveN ayrıca Tuba'nın böyle bir marka ile anlaşma yaptığı haberide gelmedi hiç
İdeal.
Belki uzaktan olduğu için benzetemedim pek yakından fotoğrafı çekersen çok iyi olur gerçektenHergün tam yanından geçiyorum. Tuba. Yakından da çekerim geçerken.
Valla anlaşma var mı bilmiyorum ama İdeal markası daha önce Cansu Dere ile anlaşmıştı hatta reklamı da çıkmıştı. Belki yalnızca bilbort için resim çektirmiştir?
°°°mobil mesaj°°°
Evet değil Tuba'yı tanırım yani yanılmamışımdeğil arkadaşlar
Hayır arkadaşım bu kaç yılından kalma fragman bilmiyorum. Ama gözlerim bozulmadı yani. Hele Tubayı fragmandaki kadınla karıştırıyorsam -10 miyopum demektir. Kaç kez geçtim yanından Tuba Tuba. @*Dream* yakından çekip konuya atarım resmi.değil arkadaşlar