benim paylaştıklarım dergi çekimiydi bunlar muhteşem daha netHer karede ayrı bir Tuba her kare ayrı bir güzellikte
![]()
Backstage videosu da gelirinş.
![]()
Pazar günüde Sabah Gazetesi Pazar ekinde röportajı olacakmış ordan da yeni fotoğraflar ve röportaj gelirinşllah gelir bu aralar tuba rezitali yaşıyoruz önce dizi sonra bu haberler tubısh stardan öte![]()
![]()
Pazar günüde Sabah Gazetesi Pazar ekinde röportajı olacakmış ordan da yeni fotoğraflar ve röportaj gelir
Orta okul döneminde başlamıştı benimde Tuba hayranlığım şimdi üniversiteye gidiyorum sevgimden gram eksilme olmadı tam tersi ailemden birisi gibi oldu.Güzelliği bir yana duruşunu tavrını hassasiyetini çok beğeniyorum Tuba'nın yeni dizisi umarım çok başarılı olurvuhuhuhu harika kalbimiz dayanmayacak 🙁 diziyide dörtgözle bekliyorum inanırmısın 2003 ten beri sonuna kadar izlediğim diziler içerisşinde tek oyuncu tubadır dizilerini sonuna kadar izlemişimdir hemde hepsini![]()
Bende Çemberimde Gül Oya'dan beri takip ederim kendisini ayrıca yaşı yaşıma boyu buyuma uygun.vuhuhuhu harika kalbimiz dayanmayacak 🙁 diziyide dörtgözle bekliyorum inanırmısın 2003 ten beri sonuna kadar izlediğim diziler içerisşinde tek oyuncu tubadır dizilerini sonuna kadar izlemişimdir hemde hepsini![]()
Orta okul döneminde başlamıştı benimde Tuba hayranlığım şimdi üniversiteye gidiyorum sevgimden gram eksilme olmadı tam tersi ailemden birisi gibi oldu.Güzelliği bir yana duruşunu tavrını hassasiyetini çok beğeniyorum Tuba'nın yeni dizisi umarım çok başarılı olur![]()
Bende Çemberimde Gül Oya'dan beri takip ederim kendisini ayrıca yaşı yaşıma boyu buyuma uygun.
Artık o gözle bakmıyorum kendisine o atık bir anne Allah sahibine bağışlasın.![]()
Yakışıyorlar birbirlerine her daim mutlu olurlar inşallah.Dünya güzeli de iki tanede kızları var.Onur Saylak'ı anası Kadir gecesi doğurmuştur adam 3 tane prensesle birlikte hayatı paylaşıyor.ben hesapladımda cemberimde gül oyadan beri kac sene geçmiş, vaybe 11 yaşındaymışım zarife hastasıydım o dönem ama nette pek aktif değildim yıllar geçtikçe ailemizden biri gibi oldu zati ablamız oldu onun yaşında ablam var benim daha ne olsun
aynen enişte üzerse çekeceği var![]()
Yakışıyorlar birbirlerine her daim mutlu olurlar inşallah.Dünya güzeli de iki tanede kızları var.Onur Saylak'ı anası Kadir gecesi doğurmuştur adam 3 tane prensesle birlikte hayatı paylaşıyor.![]()