Her işini izlediğim bir kadına niye kraliçe demeyeyim yav.Merve Aksak'tan Kraliçe ne demek yeterince öğrendik bence. Kraliçelik özgüven işidir. Bu kadına bir daha öyle bi şey dersen yolarım seni![]()
Her işini izlediğim bir kadına niye kraliçe demeyeyim yav.Merve Aksak'tan Kraliçe ne demek yeterince öğrendik bence. Kraliçelik özgüven işidir. Bu kadına bir daha öyle bi şey dersen yolarım seni![]()
Her işini izlediğim bir kadına niye kraliçe demeyeyim yav.![]()
Yengen hakkında doğru konuş.Çünkü oyunculuğu çok kötü, 20 dakika haricinde iyi oynadığı rol yok. Asi'yi bende izledim ama çok kötü oyuncu. Kraliçe olunmaz öyle.![]()
Yengen hakkında doğtu konuş.![]()
![]()
@xemrexxx bu galiba İsviçreli gibi olmak istiyor. 3 günlük üye karşımıza geçip Tuba'yı savunuyor. Seni bitiririm. Yolarım seni. Yolun Leyla. Bundan sonra sen anca Yoluk Leyla olursun. Yıldız Falan unut😡
Çünkü oyunculuğu çok kötü, 20 dakika haricinde iyi oynadığı rol yok. Asi'yi bende izledim ama çok kötü oyuncu. Kraliçe olunmaz öyle.![]()
Şu an 20 Dakika izliyorum, Burak oynuyor diye.Tuba'nın tek izlediğim dizisi olabilir, fena sayılmaz oyunculuğu burada bence.
![]()
20 Dakika en normali. Ikına ıkına konuşarak oynuyordu.Senaryosu güzel o dizinin. Yoksa İlker Aksum ve Tuba çok kötü oynuyordu. Esma Sultan döktürüyor.
Tuba Rezalet bence. tabi yinede Gönülçelen, Kara Para Aşk'a göre daha normal oyunculuğu.![]()
Evet, yayınlandığı dönem takip etmemiştim. Hatta hiç ama hiç denk gelmemiştim diziye. Şu sıralar başladım ve senaryosu gayet iyi.
İlk önce Duru & Tayfur sahnelerine bakıyordum, şimdi komple başladım. Tuba'nın izlediğim ilk projesi olduğu için normal geldi bana.
İlker bana da kötü geldi burada.![]()
Ben forumun en AB kişisi olduğum için izliyordum. Yoksa İlker ve Tuba'nin abartılı oyunculukları benimde diziden soğumama sebeptir
Çocuktu onlar ne fanı olacağız onların![]()
O zaman çocuklardı, şimdi büyüdüler.![]()
Senin bugün RTÜK ile ilgili açtığın bi haber vardı nerde o![]()
Ozan sadece kilitler sanıyordum.![]()
Forumda açılan magazin haberlerine bakmıyorsun demek kiBen daha çok Onur Saylak ile ayrılmalarına şaşırdım, hala birlikteler sanıyordum.![]()
Pek ilgimi çektiği söylenemez.Forumda açılan magazin haberlerine bakmıyorsun demek ki![]()
İkiz çocukları olduğunuda öğrenmişsindir?Onur Saylak ile evli olduğunu ve boşandığını konuyu açarken öğrendim.![]()