Tuba Büyüküstün'ün Yeni Partneri Matt Dillon

ileri geri bişi yok ben olanı yazdım tubanın son 3 dizisi de kötü sonuçlar aldı aksini iddia eden bir belgen varsa koyabilirsin

meryem haftada 120 bin alacak bazılarının kıskançölığı ondan
ben somnut olanlara bakarım sen onu seversin başkası bereni başkası bergüzarı vb. beni ilgilendirmez

halk dedıgn sanırm buradakı 3 5 kısıden bır kacı ahaha Tuba Dıye Yazılır Star Diye Okunur
yok canım ben reytinglerden bahsediyorum sadece türkiyedekilerden de değil
))) ben star larak görmüyorum açıkçası star dedğinin bir etkisi olur

3 dizi değil bu arada iki dizisi çok izlenmedi Gönülçelen çok iyi izlendi.

Konu dışına çıkmayın. Burda söz konusu olan film.

konu dışına çıkan biz değiliz ferzan özpetekin terv,cihini beğenmediğimi söyledim furkan arkadaşımız Tuba stardır diye atladı
))
İlk mesajında dizi oyuncularından örnek vemişsin (Cansel Elçin, İlker Aksum vb) gerek yok.

artık tecrübei yazararın bile diline dolanan bişiden bahsettim neyse gerek yok :Ç)))

kım demiş yıne onu dıyen yazrı tanımam karsım benım bılmedıgm bısı

konu dışına çıkan biz değiliz ferzan özpetekin terv,cihini beğenmediğimi söyledim furkan arkadaşımız Tuba stardır diye atladı
))
neden beğenmıyorsunki gayet ıyı bır secım oscar adayı karıyerlı bır matt sormaz mı? Bu kısı kım karıyerı nedır E ferzanda hemen ülkenızın ilk iemmy adayı dıyecek çok cok doğru tuba artık çok farklı bır yerde bunu kabul etmek gerekır

Son düzenleme:
ADAMI tanımıyorum pek o yüzden ona yorum yapmadım zaten
emmy e başvuran sadece tuba ve bergüzar oldu ikisi arasında kıyasta bakarı msadece o adaylığa
))