Tuba Büyüküstün'ün Yeni Partneri Matt Dillon

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
Tuba Büyüküstün'ün Yeni Partneri Matt Dillon

Adsız1-150x150.png

Yıllardır İtalya’da yaşayan dünyaca ünlü yönetmenimiz Ferzan Özpetek çekeceği yeni film için kadro çalışmalarını tamamlamak üzere.

Ünlü yönetmen, yeni filminin başrolü için son olarak ''Rüzgarın Hatıraları'' ve ''Dar Elbise'' filmlerinde başrol oynayan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’a adaylığı bulunan ve son olarak ''Wayward Pines'' dizisinde rol alan Matt Dillon ile anlaşmaya vardı.

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, merak uyandıran filmin çekimleri Nisan ayında İstanbul'da başlayacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Harika haber gerçekten, çok çok sevindim filmin kadrosunda Mehmet Günsür de varmış galiba, heyecanla bekliyorum :Z

Ferzan Özpetek avrupa sinemasında tanılan ödülleri olan çok önemli bir yönetmen Tuba'da çok başarılı bir oyuncu Matt Dillion oskar adaylı bir isim çok sağlam bir film olacak gibi Tuba'nın kariyeri içinde en önemli sinema filmi olacak gibi duruyor

Çok bir ümitlenmedim tabi ki. Bir başarı konuşmayacağımızı düşünüyorum rolü oynadıktan sonra.:)

Matt Dillon'ın birçok filmini izledim en son da Wayward Pines dizisini. Gerçekten müthiş bir oyuncu, Mehmet Günsür ve Haluk Bilginer isimleri de kesinse çok güzel bir iş ortaya çıkabilir. Haydi hayırlısı. :)

Sözde oyuncu ustaları yine iş başında :A senelerdir çamur atmaktan sıkılmadınız mı gerçi iyide oluyor Tuba'nın oyunculuğuna laf atıldıkça güzel işler başarılar ve ilkler geliyor :)

Matt Dillon, Wayward Pines dizisinde çok iyi oyunculuk sergilemişti. Tuba'yı sevmem ama onun adına çok sevindim. :D

Son düzenleme:
ferzan özpetek hata yapmış :)
diğer oyuncular iyi gözüküyor ama :) ay yapımın artık ali eyüboğlunun bile diline dolanan boşa pr çalışması tubayı ilerletmeye çalışıyor ama boşa çaba yanına cansel elçin koydular olmadı (yapımcı farklı), ilker aksum koydular olmadı engin akyürek koydular olmadı olmuyorsa zorlamayın gülüm:)

diğer oyuncular iyi gözüküyor ama :) ay yapımın artık ali eyüboğlunun bile diline dolanan boşa pr çalışması tubayı ilerletmeye çalışıyor ama boşa çaba yanına cansel elçin koydular olmadı (yapımcı farklı), ilker aksum koydular olmadı engin akyürek koydular olmadı olmuyorsa zorlamayın gülüm:)
Iyyy kim gelmişşşşş.sssssssssssssssssssssssssssss

ne olmuyor ne olmuyor onuda soylermsin:F

''meryemi gören elemli kederliler yine kzıaracak bozaracak saçma sa.ma yorumlar yazacak''

@xemrexxx Üstteki yorum senin. Meryem hakkında kim ileri geri yorum yaptı bilmiyorum ama aynısını sen şimdi Tuba'ya yapıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. :)