Tuba Büyüküstün'ün Yeni Partneri Matt Dillon

''meryemi gören elemli kederliler yine kzıaracak bozaracak saçma sa.ma yorumlar yazacak''

@xemrexxx Üstteki yorum senin. Meryem hakkında kim ileri geri yorum yaptı bilmiyorum ama aynısını sen şimdi Tuba'ya yapıyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. :)
ileri geri bişi yok ben olanı yazdım tubanın son 3 dizisi de kötü sonuçlar aldı aksini iddia eden bir belgen varsa koyabilirsin:)
meryem haftada 120 bin alacak bazılarının kıskançölığı ondan :) ben somnut olanlara bakarım sen onu seversin başkası bereni başkası bergüzarı vb. beni ilgilendirmez:)

halk dedıgn sanırm buradakı 3 5 kısıden bır kacı ahaha Tuba Dıye Yazılır Star Diye Okunur
yok canım ben reytinglerden bahsediyorum sadece türkiyedekilerden de değil :)))) ben star larak görmüyorum açıkçası star dedğinin bir etkisi olur :)

ileri geri bişi yok ben olanı yazdım tubanın son 3 dizisi de kötü sonuçlar aldı aksini iddia eden bir belgen varsa koyabilirsin:)
meryem haftada 120 bin alacak bazılarının kıskançölığı ondan :) ben somnut olanlara bakarım sen onu seversin başkası bereni başkası bergüzarı vb. beni ilgilendirmez:)

yok canım ben reytinglerden bahsediyorum sadece türkiyedekilerden de değil :)))) ben star larak görmüyorum açıkçası star dedğinin bir etkisi olur :)
3 dizi değil bu arada iki dizisi çok izlenmedi Gönülçelen çok iyi izlendi. :D

artık tecrübei yazararın bile diline dolanan bişiden bahsettim neyse gerek yok :Ç)))

kım demiş yıne onu dıyen yazrı tanımam karsım benım bılmedıgm bısı

konu dışına çıkan biz değiliz ferzan özpetekin terv,cihini beğenmediğimi söyledim furkan arkadaşımız Tuba stardır diye atladı:)))
neden beğenmıyorsunki gayet ıyı bır secım oscar adayı karıyerlı bır matt sormaz mı? Bu kısı kım karıyerı nedır E ferzanda hemen ülkenızın ilk iemmy adayı dıyecek çok cok doğru tuba artık çok farklı bır yerde bunu kabul etmek gerekır

Son düzenleme:
kım demiş yıne onu dıyen yazrı tanımam karsım benım bılmedıgm bısı

neden beğenmıyorsunki gayet ıyı bır secım oscar adayı karıyerlı bır matt sormaz mı? Bu kısı kım karıyerı nedır E ferzanda hemen ülkenızın ilk iemmy adayı dıyecek çok cok doğru tuba artık çok farklı bır yerde bunu kabul etmek gerekır
ADAMI tanımıyorum pek o yüzden ona yorum yapmadım zaten :) emmy e başvuran sadece tuba ve bergüzar oldu ikisi arasında kıyasta bakarı msadece o adaylığa :)))