Tuba Büyüküstünün Fanları çok çalışkan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan liebe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her konuyu hep aynı noktaya getirmek yasak değilmiydi. liebe şikayet et emre ile destereyi sanırım aldıkları ceza akıllarını başına getirmedi :)))))))))))))

her konuyu hep aynı noktaya getirmek yasak değilmiydi. liebe şikayet et emre ile destereyi sanırım aldıkları ceza akıllarını başına getirmedi :)))))))))))))

bu konunun açılmasına gerek yoktiki :smile:))) biz bu siteden biliyoruz dream tek başına tüm berencilerinde daha iyi çalışıyordu zaten

bu mesajı yazan sensin ilk mesajdan konuyu kim nereye getirmiş acaba ceza verilirse ilk başlatan en yükseğini alır :)

vayyy jurnalcii :)))

- - - Ekleme - - -

Emre ve Destere derdiniz nedir...Tubanın tüm açılan konularında Bereni öne sürüyorsunuz....sizde açın Beren için konu ..engelleyen yada yasak yok demii.... nedir bu çekemezliğiniz...sizde çalışın sizinde olsun..:F:F:F:F:F:F

açılması gereken konu varsa açarız liebe iş olsun diye reklam amaçlı konu açmak bize yakışmaz :))

polatın esatla halvet sahnesi uzayınca tubayı destekler oldu çakma ramboseverler :))

- - - Ekleme - - -

aman amanın amanın :=)
beren tugbadan iyi zaten bu her şekilde ispatlı belli,tuğba piyasa şişirmesi başkada bişey değil

onlarda biliyorda balonu ne kadar şişirsekte fiyatını arttırsak diye düşünüyorlar :))

destere ve xemrexx bu forumda hangi konunun açılıp hangi konunun açılmayacağına ne zamandan beri siz karar verir oldunuz? Size ne kardeşim isteyen istediği konuyu açar sizin elinizi kolunuzu bağlayan mı oluyor sizde açın istediğiniz konuyu hem gereksiz ve saçma buluyorsunuz ama maşallah sayfadanda ayrılamıyorsunuz be ne perhiz bu ne lahana turşusu madem bir şey söylüyorsunuz ona tutarlı davranın :)
Ayrıca xemrexx beren fanları bugün ne yapıyorsa hepsini Tuba fanlarından gördükleri gibi yapıyorlar yani hep bir adım geriden geliyorlar.Ayrıca Tuba'nın dizileri ve programları sadece arapça ve ingilizceye değil sırpça ve yunancayada çevriliyor :)

destere ve xemrexx bu forumda hangi konunun açılıp hangi konunun açılmayacağına ne zamandan beri siz karar verir oldunuz? Size ne kardeşim isteyen istediği konuyu açar sizin elinizi kolunuzu bağlayan mı oluyor sizde açın istediğiniz konuyu hem gereksiz ve saçma buluyorsunuz ama maşallah sayfadanda ayrılamıyorsunuz be ne perhiz bu ne lahana turşusu madem bir şey söylüyorsunuz ona tutarlı davranın :)
Ayrıca xemrexx beren fanları bugün ne yapıyorsa hepsini Tuba fanlarından gördükleri gibi yapıyorlar yani hep bir adım geriden geliyorlar.Ayrıca Tuba'nın dizileri ve programları sadece arapça ve ingilizceye değil sırpça ve yunancayada çevriliyor :)
vışşşh destere gözlükleri iş başında bölüm yayınlanırken arapçaya çeviriliyor diyorum sen fragmanı çevişrdiler diye öne geçirdin :)
konunu açılmasına karar vermiyoruz sadece konunun yeri yanlış ben aynı tarz haberi konu dışına açıyorum fanların yaptığı haber haber niteliği taşımaz çünkü
https://fav10.net/f531/intikam-dizisi-sinirlari-zorluyor-176181/