eee o zaman derdin ne....açtım zaten hem de intikam dizisinin ilk bölüm biter bitmez tuba fanalrı berenin gersinden geliyor her zamanki gibi![]()
eee o zaman derdin ne....açtım zaten hem de intikam dizisinin ilk bölüm biter bitmez tuba fanalrı berenin gersinden geliyor her zamanki gibi![]()
her konuyu hep aynı noktaya getirmek yasak değilmiydi. liebe şikayet et emre ile destereyi sanırım aldıkları ceza akıllarını başına getirmedi))))))))))))
her konuyu hep aynı noktaya getirmek yasak değilmiydi. liebe şikayet et emre ile destereyi sanırım aldıkları ceza akıllarını başına getirmedi))))))))))))
Emre ve Destere derdiniz nedir...Tubanın tüm açılan konularında Bereni öne sürüyorsunuz....sizde açın Beren için konu ..engelleyen yada yasak yok demii.... nedir bu çekemezliğiniz...sizde çalışın sizinde olsun..![]()
eee o zaman derdin ne....
Dertleri belli. Kim Beren'den iyiyse yerin dibine sokmaya çalışmak![]()
aman amanın amanın :=)
beren tugbadan iyi zaten bu her şekilde ispatlı belli,tuğba piyasa şişirmesi başkada bişey değil
polatın esatla halvet sahnesi uzayınca tubayı destekler oldu çakma ramboseverler)
vışşşh destere gözlükleri iş başında bölüm yayınlanırken arapçaya çeviriliyor diyorum sen fragmanı çevişrdiler diye öne geçirdindestere ve xemrexx bu forumda hangi konunun açılıp hangi konunun açılmayacağına ne zamandan beri siz karar verir oldunuz? Size ne kardeşim isteyen istediği konuyu açar sizin elinizi kolunuzu bağlayan mı oluyor sizde açın istediğiniz konuyu hem gereksiz ve saçma buluyorsunuz ama maşallah sayfadanda ayrılamıyorsunuz be ne perhiz bu ne lahana turşusu madem bir şey söylüyorsunuz ona tutarlı davranın
Ayrıca xemrexx beren fanları bugün ne yapıyorsa hepsini Tuba fanlarından gördükleri gibi yapıyorlar yani hep bir adım geriden geliyorlar.Ayrıca Tuba'nın dizileri ve programları sadece arapça ve ingilizceye değil sırpça ve yunancayada çevriliyor
Ayben haluk mu çıktı ki niye banlandı![]()
![]()