Trabzonspor U19 Takımı Rekor Kırarak UEFA Gençlik Ligi'nde Yarı Finale Yükseldi!

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
11,088
Puanı
860
Gnd018NWUAAFff-

UEFA Gençlik Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor yarı finale kalmayı başardı!

Temsilcimiz Trabzonspor kendi evinde oynadığı maçta turnuvada namağlup durumda olan İtalyan temsilcisi Inter'i Ekrem Terzi'nin 77. dakikada attığı golle 1-0 yenerek UEFA Gençlik Ligi'nde yarı final turuna yükseldi. Temsilcimizin kalecisi Erol Can Çolak maçın 39. dakikasında Luka Topalović'in penaltısını kurtarmayı başardı.

Ülke futbolu için önemli olan bu günde ayrıca Trabzonspor taraftarı 40.368 kişilik katılımıyla UEFA Gençlik Ligi seyirci rekorunu kırmayı da başardı.

Trabzonspor yarı finalde 25 Nisan'da İsviçre'nin Nyon kentinde Avusturya ekibi Salzburg ile finale kalma mücadelesi verecek.

Çok büyük başarı tebrik ediyorum şahsen buradan sonrası olmaz diye düşünüyordum yanılttılar çok önemli bir takımı elediler bence artık ciddi kupa şansı var

Haber eksik olmuş.
Türkiye u-19 kadrosunda yer almayan Trabzonspor u19 takımı Uefa Gençlik Ligi'nde yarı finale yükseldi demeliydin :A
U19da gol kralı olan şu anda Adnan Karahisarı da almıyor gerekçe oyun sistemine uymuyormuş Sabri efendinin :A Tsden de bir oyuncu mu ne tek alıyordu galiba

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
U19da gol kralı olan şu anda Adnan Karahisarı da almıyor gerekçe oyun sistemine uymuyormuş Sabri efendinin :A Tsden de bir oyuncu mu ne tek alıyordu galiba
Yapı dediğimiz iş tam bu aslında. Akman kardeşlerin sürekli şans bulması, Gsli eski futbolcuların her zaman potansiyelli takımların başında hoca olarak yer almaları vs

Yapı dediğimiz iş tam bu aslında. Akman kardeşlerin sürekli şans bulması, Gsli eski futbolcuların her zaman potansiyelli takımların başında hoca olarak yer almaları vs
TFF kurumlarında net bir şey var ve hangi başkan gelirse gelsin gitmiyor çünkü kurulan sistem öyle kolay gidecek bir şey değil bunun için esas ilk başka birisinin gitmesi gerekiyor o gitmeden değişmesi imkansız gibi sonra bir tane namuslu bir başkan gelecek temizleyecek :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hayatımın en güzel anları arasına girer. Muhteşem bir atmosfer vardı. Sonuna kadar savaştık. Bu hissi ancak şehrinin takımını tutanlar anlar. Diğerleri ömürleri boyunca böyle zevkler tadamaz.

Yarı finalde Salzburg yerine İtalya karması gelsin bir tur daha yenelim.