Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Bazen çok kasıyor kendini. Her maç deli gibi rakip analizi anlatıyor oyunculara. Bazı maçlar vardır oyunculara sadece çıkın ve bildiğiniz işi yapın diyeceksin. Karagümrük maçı tamamen öyle bir maçtı. Maçın başında önde pres yapsak adamlar zaten yiyecekti biz kontrollü oyun oynayarak adamları cesaretlendirdik. Şu aylarda az bir şey rahat olabilse şimdi tur yapıyor olacaktık.

Reactions: MasacRE
Utanmaz herifler, sezon ortasında 30 puan fark yiyip teknik direktörsüz kalan siz değil misiniz?
Hala ne yüzle çıkıp yorum yapabiliyorsunuz?
Kerem gibi 1-2 tane oyuncu bazı maçlarda şapkadan tavşan çıkarmasa ve muz cumhuriyeti olmasak "lan küme düşer miyiz acaba" diye diye tırnaklarınızı yiyor olurdunuz.

13 hakem devre dışı kaldığından beri düşüş sürüyor...
------

Dediğin başka bir takım olsa geçerli ama Trabzon'u bizim arkadan geliyor oluşumuz daha fazla tedirgin eder emin ol.
95-96 ve 2010-2011 travmalarını yaşattık onlara, bizim arkadan gelişimiz onların canını daha fazla sıkar.

2 maçta 6 penaltı ile ligde kaldılar, huzurlular çizgi üstünde bitirseler bile bir altta ki ile puan farkı yüksek

13 hakemin en az bizim maçları yönetmesi dışında bir sıkıntı yok.

Reactions: HeisenBerg
Sezona Beşiktaşlı olarak başlayıp Bjk çökünce aniden kırk yıllık Trabzonsporlu kesilenler utansın önce
@Maskeli Fedai

Sezona Beşiktaşlı olarak başlayıp Bjk çökünce aniden kırk yıllık Trabzonsporlu kesilenler utansın önce
@Maskeli Fedai
Bu mesajın öznesi ben değilim sanırım.
Cornelius 90+6'da 40.000 kişiyi susturunca Trabzonspor'a yatay geçiş yapmıştım.
12. haftadan beri objektif bir Trabzonsporluyum.

Reactions: MasacRE
İlk başta Beşiktaş'ı desteklerken bu sene Trabzonspor’u önde gören ve 12. haftada takımını değiştirenler bu mesajın öznesi

Reactions: DarkLegenD
Bu kişi bana bir yerden tanıdık geliyor ama... Çıkaramadım.
@Maskeli Fedai sen misin bu?

@Maskeli Fedai birçok konuda haindir ama takımını asla bırakmaz. Dünyada sadık olduğu tek şey Galatasaray olabilir
Kütük dostum yine tespitin tespitini yapmış
Hain Dark beni kendisiyle karıştırmış sanırım

------

Öyleyse Adana Demirspor'un maçlarını kaçırmıyor demektir. Doğru mu bu?
@Maskeli Fedai
Belhandaspor'u destekliyor diye biliyorum.
Belhanda kim ya 😳😳
------

Benden bile büyük hainsin..

Son düzenleme:
Hoca olması gerektiği gibi işi ciddiye alıp az rostasyonla sağlam kadro çıkarmış. Bu maç Kouassi'nin kendini kanıtlama maçı. Bu maçta fişi çekip çifte kupa hayalimizi gerçekleştirmeye yaklaşmalıyız.

Annem Akyazı'da ilk kez maça gidiyor. Normalde bize maç izliyoz diye kızan kadın babamdan daha heyecanlı şu anda.

Bugün asla kötü oynamadık. Ama hem son vuruşlarda hem de tercihlerde kötü seçimler yapıldı. Bu galibiyet harika oldu. Takım o eski alışkanlıklarını geri kazanacak inşallah.

Takıma isabetli orta açma antrenmanları yaptırılmalı. Trabzonspor'un son iki maçta bulduğu boş orta pozisyonlarını rakip takımlar bulsa hem Karagümrük hem de Kayserispor maçı 2-0, 3-0 gibi skorlarla kaybedilirdi.

Reactions: mesmeso
Her duran topun da boş geçilmesi artık sinir ediyor. Takımda hem iyi ayaklar hem de iyi kafalar var ama organizasyon yok. Acilen bu işe bir çözüm bulunmalı.

Reactions: DarkLegenD
Trabzonspor bu hafta şampiyonluğunu Adanamda ilan eder operasyon yapıldı trabzon 2-1 adana

Kaybetme ihtimali aklımın herhangi bir noktasında yok. Beraberlik de önemli ama son maça "1 puan alması halinde" cümleleri ile başlanmasını istiyorum. Son bir şaka ihtimali olmaz böylece.