Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Önceden stada gidemediğim için üzülmüyordum ama o atmosferi yaşadıktan sonra artık üzülerek izliyorum maçı.

Hikmet orta sahayı kalabalık tutmak istemiş ama Visca'nın araya kaçıp attığı bir golü görüyor gibiyim.

Belki de ligde her şeyin sona ereceği 4 maçtan 1.'sine çıkıyor Trabzonspor. Konyaspor önümüzdeki 4 maçtan 2 puan alır, TS'de 4'de 4 yaparak 12 puan alırsa şampiyonluk geliyor. Tabi ki 3 ve 4. sıradakilere de bağlı ama ikinci Konyaspor olduğu için şuan hesaplama onun üzerinden yapılıyor.

Savaş çıkarsa lig iptal edilir Romanya gemisi vurulmuş @Hobbit

Aslında herşey çoktan bitti de matematiksel olarak resmileşmesini bekliyorsunuz.

Bu takım cidden benim ilacım. Kötü geçen haftamı güzelleştirdi. Son golden sonra vallahi gözümden yaş geldi. Şu maçta böyleysem şampiyonluk maçında halim ne olur düşünemiyorum.

İkinci yarı resmen herif futbolu oynadık. Bu takımı en çok böyle oynayınca seviyorum.

Reactions: DarkLegenD
Ben de Djaniny orta sahaya gelip sağa sola pas dağıtırken kendimden geçmiştim, gözlerim kararmıştı bir ara... Ömür'ün şutu direkte patlayınca kendime geldim...

Reactions: mesmeso
Ben de Djaniny orta sahaya gelip sağa sola pas dağıtırken kendimden geçmiştim, gözlerim kararmıştı bir ara... Ömür'ün şutu direkte patlayınca kendime geldim...
Attamah'ın kaçırdığı pozisyonda sistemim kendini kapattı sonra Koita'yı görünce kendime geldim.

Reactions: DarkLegenD
Berat çuvallayınca Dorukhan aslanlar gibi takımı taşımıştı. Şimdi Dorukhan yokken Berat takıma katkı vermek zorunda. Umarım olayın ciddiyetini kavramıştır çünkü rotasyonumuz dar. Eğer Berat son iki maçta girdiği zaman ki gibi oynarsa Berat - Siopis orta sahasına olumluyum. Siopis'in yükünü azaltır. Öndeki tüm oyuncularımız da özel zaten. Hepsi maçı çözecek kalitede. Hadi bakalım.

İleri dörtlümüz o kadar fantastik düşünüyor ki basit oynamayı unutuyorlar. Devrede hoca Peres - Serkan, Ömür - Baka yapsın 65'den sonra maç sonu bizim tabelada üç yazar.

Yine temposunu bizim belirlediğimiz bir maç oldu. Böylece ligdeki mağlubiyetin rövanşı da alınmış oldu. Berat bugün beni mutlu etti. Bu şekilde devam eder umarım.

Hugo işi canımı sıktı. Umarım ciddi değildir yoksa sinirim bozulur. BJK maçında sahada görmeyi umarak geceyi bitirecem.