Bu adam çıldırmış Ersin beyciğim..
Dediğimin yaşanmaması için sağlam bir sebep duymak isterim.38 yıldır şampiyonluk görmeyince dellendi oğlan, zor tutuyorum evde kendisini...
Ekli dosyayı görüntüle 115236
Bu adam çıldırmış Ersin beyciğim..
Dediğimin yaşanmaması için sağlam bir sebep duymak isterim.38 yıldır şampiyonluk görmeyince dellendi oğlan, zor tutuyorum evde kendisini...
Ekli dosyayı görüntüle 115236
Mevki/makam sahibi bjkli/gsli/fbli bir kişinin TFF'ye telefon açıp "Trabzonspor'un şampiyon olmasını engelleyin. 😡" demesi. 🤔🤔Dediğimin yaşanmaması için sağlam bir sebep duymak isterim.
Elbet onun üstünde birisi olur.Mevki/makam sahibi bjkli/gsli/fbli bir kişinin TFF'ye telefon açıp "Trabzonspor'un şampiyon olmasını engelleyin. 😡" demesi. 🤔🤔
Dediğimin yaşanmaması için sağlam bir sebep duymak isterim.
İmparaTorrent hocam buna izin vermeyecek..Mevki/makam sahibi bjkli/gsli/fbli bir kişinin TFF'ye telefon açıp "Trabzonspor'un şampiyon olmasını engelleyin. 😡" demesi. 🤔🤔
Savaş izin vermezİmparaTorrent hocam buna izin vermeyecek..
Savaş çıkarsa lig iptal edilir Romanya gemisi vurulmuş @HobbitBelki de ligde her şeyin sona ereceği 4 maçtan 1.'sine çıkıyor Trabzonspor. Konyaspor önümüzdeki 4 maçtan 2 puan alır, TS'de 4'de 4 yaparak 12 puan alırsa şampiyonluk geliyor. Tabi ki 3 ve 4. sıradakilere de bağlı ama ikinci Konyaspor olduğu için şuan hesaplama onun üzerinden yapılıyor.
Aslında herşey çoktan bitti de matematiksel olarak resmileşmesini bekliyorsunuz.Belki de ligde her şeyin sona ereceği 4 maçtan 1.'sine çıkıyor Trabzonspor. Konyaspor önümüzdeki 4 maçtan 2 puan alır, TS'de 4'de 4 yaparak 12 puan alırsa şampiyonluk geliyor. Tabi ki 3 ve 4. sıradakilere de bağlı ama ikinci Konyaspor olduğu için şuan hesaplama onun üzerinden yapılıyor.
Bu takım cidden benim ilacım. Kötü geçen haftamı güzelleştirdi. Son golden sonra vallahi gözümden yaş geldi. Şu maçta böyleysem şampiyonluk maçında halim ne olur düşünemiyorum.@mesmeso Nwakaeme'nin penaltısından sonra bayıldı arkadaşlar. Çeşitli kokuları ona koklatarak ayıltmaya çalışıyorum. Yavaş yavaş kendine geliyor... Birazdan basın toplantısı yapmak üzere konuya giriş yapacaktır...
Ben de Djaniny orta sahaya gelip sağa sola pas dağıtırken kendimden geçmiştim, gözlerim kararmıştı bir ara... Ömür'ün şutu direkte patlayınca kendime geldim...Bu takım cidden benim ilacım. Kötü geçen haftamı güzelleştirdi. Son golden sonra vallahi gözümden yaş geldi. Şu maçta böyleysem şampiyonluk maçında halim ne olur düşünemiyorum.
İkinci yarı resmen herif futbolu oynadık. Bu takımı en çok böyle oynayınca seviyorum.
Umarım öyle bir durum olmaz. Sadece Türkiye de değil her yerde ligler iptal edilir. Umarım daha fazla ileri gitmezler diye umuyorum.Savaş çıkarsa lig iptal edilir Romanya gemisi vurulmuş @Hobbit
Attamah'ın kaçırdığı pozisyonda sistemim kendini kapattı sonra Koita'yı görünce kendime geldim.Ben de Djaniny orta sahaya gelip sağa sola pas dağıtırken kendimden geçmiştim, gözlerim kararmıştı bir ara... Ömür'ün şutu direkte patlayınca kendime geldim...
2. golden 30-40 saniye sonra Djaniny 3. golü kaçırınca yine bayılmışsın diye duydum...Attamah'ın kaçırdığı pozisyonda sistemim kendini kapattı sonra Koita'yı görünce kendime geldim.
İlk yarıyı izlemedim üstümde sadece sinir vardı ikinci yarı vücudumda sağlam kalan yer olmadı.2. golden 30-40 saniye sonra Djaniny 3. golü kaçırınca yine bayılmışsın diye duydum...