Kadıköy'e kadar yenilgisiz gelirsiniz umarım...BİZİ KİMSE ALAMAZ!
O zamana kadar tribünler boşalabilir... Aykut Kocaman gelecek çünkü takımın başına... ✍️Kadıköy'e kadar yenilgisiz gelirsiniz umarım...
Adam hala konuşuyor ya hala konuşuyorKadıköy'e kadar yenilgisiz gelirsiniz umarım...
Orada ne olacak ki?Kadıköy'e kadar yenilgisiz gelirsiniz umarım...
Beyaz Futbol'da Sinan Engin neyse, biz de Orçun o görevi devralıyor.Adam hala konuşuyor ya hala konuşuyor
Ama ilk mağlubiyet olursa daha çarpıcı olur. Burada Liv zaten Watford'a yenildiği için o kadar etkisi olmamıştı City galibiyetinin.Bu gidişle o olası galibiyet şöyle bir şeye benzeyecek. @mesmeso
Ekli dosyayı görüntüle 112235
Ekli dosyayı görüntüle 112236
19/20 Liverpool'unu örnek göstermemin sebebi Watford'un namağlup olayını bitirdikten sonra City maçının oynanması ve Liverpool'un kaybetmesiydi. Yani ben önümüzdeki 13 maçtan en az 1 tanesini kaybedeceğini ve öyle Fenerbahçe maçına çıkacağını düşünüyorum Trabzonspor'un. 2 de olabilir bu sayı.Ama ilk mağlubiyet olursa daha çarpıcı olur. Burada Liv zaten Watford'a yenildiği için o kadar etkisi olmamıştı City galibiyetinin.
İzledim bunu da bir gece önce bizimkilerin yaptığı izlemiş gibi reis. Konuşmanın akışı bile aynı gidiyordu.
38 puan değil 38 hafta.38 puan olacağı düşünülürse eğer şampiyonluklarını matematiksel olarak garantiledikten sonra şımarmazlarsa üç haneli puanla şampiyon olurlar ve lig tarihinin en yüksek puanlı şampiyonluğu rekoru olur.
69 puanlı şampiyonluklar... 18/19 ve 19/20 sezonları... Ortalaması 2.02, Trabzonspor'un bu sezonki ortalaması 2,5...18 haftada 45 puan… Daha birkaç sene önce biz 60’lı puanlarla şampiyon olmuştuk, cidden korkunç bir başarı helal olsun. Üstüne bu sezon ligin 38 puan olacağı düşünülürse eğer şampiyonluklarını matematiksel olarak garantiledikten sonra şımarmazlarsa üç haneli puanla şampiyon olurlar ve lig tarihinin en yüksek puanlı şampiyonluğu rekoru olur.
Trabzonsporlular deli gibi istemiyor. Hashtag açmışlar hatta Bence de hiç gerek yok.Bu söylenti doğruysa ve transfer gerçekleşirse büyük geçmiş olsun. Şampiyonluk hayal olur.