Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Şampiyon takım tam olarak böyle oynar. Bir anda tempo düşürüp iki pas yapıyorsun sonra tekrar uyutup kale önüne kamp kuruyorsun. Topa bizden daha iyi basan takım yok.

Trabzonspor artık düşse bile şampiyon olur yani bu puan farkı artık kötü gitse bile Trabzonspor kapanacak olmamaya başladı. Üç büyükler oyun olarak bir ümit vaat etse diyeceğim de artık benim de ümidim azaldı ve ben ne olursa olsun ümidi olan biriydim. Zaten kriterim benim ilk yarı bitesiye kadar 10 farkın korumasıydı tam tersi giderek açıldı. En azından kendi takımım için ümidim yok denecek kadar az.

• Üzücü
Reactions: HeisenBerg
Bu gidişle o olası galibiyet şöyle bir şeye benzeyecek. :A @mesmeso

Screenshot_2021-12-04-23-27-22-826_com.kokteyl.mackolik.jpg

IMG_20211204_232749.jpg

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Ama ilk mağlubiyet olursa daha çarpıcı olur. Burada Liv zaten Watford'a yenildiği için o kadar etkisi olmamıştı City galibiyetinin. :A
19/20 Liverpool'unu örnek göstermemin sebebi Watford'un namağlup olayını bitirdikten sonra City maçının oynanması ve Liverpool'un kaybetmesiydi. Yani ben önümüzdeki 13 maçtan en az 1 tanesini kaybedeceğini ve öyle Fenerbahçe maçına çıkacağını düşünüyorum Trabzonspor'un. 2 de olabilir bu sayı.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Gervinho dedem gitti ama yerine daha iyisini gönderdi. Kouassi işi beni çok sevindirdi. Tam aradığımız profilde bir isim. İkinci yarı en az 10 gol katkısı yazdım ona.

Alioski beyefendi gitti 6 ay parasını kazandı şimdi futbol oynamak istiyormuş. Polonyalı macerası yerine onun alınmasını çok isterim. Parasını kazandığına göre makul fiyatlarda gelsin başlasın.

Pelkas haberleri çıktığında bizimkilerin hedefinin başkası olduğunu duymuştum ama bu kişinin Ferdi olabileceğini düşünmüyordum. Başkan ile babası geçenlerde sözlü bir konuşma yapmış. Zamanında Ferdi bir hata yapmıştı ama şimdi birleşme zamanı geldi bence. Gelirse gelecek seneki kadro için harika bir ekleme olur.

18 haftada 45 puan… Daha birkaç sene önce biz 60’lı puanlarla şampiyon olmuştuk, cidden korkunç bir başarı helal olsun. Üstüne bu sezon ligin 38 puan olacağı düşünülürse eğer şampiyonluklarını matematiksel olarak garantiledikten sonra şımarmazlarsa üç haneli puanla şampiyon olurlar ve lig tarihinin en yüksek puanlı şampiyonluğu rekoru olur.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
18 haftada 45 puan… Daha birkaç sene önce biz 60’lı puanlarla şampiyon olmuştuk, cidden korkunç bir başarı helal olsun. Üstüne bu sezon ligin 38 puan olacağı düşünülürse eğer şampiyonluklarını matematiksel olarak garantiledikten sonra şımarmazlarsa üç haneli puanla şampiyon olurlar ve lig tarihinin en yüksek puanlı şampiyonluğu rekoru olur.
69 puanlı şampiyonluklar... 18/19 ve 19/20 sezonları... Ortalaması 2.02, Trabzonspor'un bu sezonki ortalaması 2,5...