The_Erinch
Favori Üye
Survivor reklamdayken baktım..bakmaz olsaydım; reklamlar daha eğlenceli gençler.
Hiç akşamımı üzmeye gerek yok,Survivor devam.
Hiç akşamımı üzmeye gerek yok,Survivor devam.
Top oynamadan gol atıp moral buluyorlar ve farka gidiyorlar. Buldular tabii bitik Fener'i deGerçekten böyle gol yenmez ama.
Trabzon top oynamadan gol attı yine, Sörloth şov devam ediyor.
Ferdi ve Zajc Ersun Yanal'ın en büyük hataları. İkisi de iyi performansla takıma bol para kazandırabilecek isimler. Bari bu yoklukta oynamalılardı.Tolga'nin bulduğu şans kadar Ferdi şans bulsaydı şuan 20-30 milyon eurolardan bahsediyor olacaktık.
Muriç reyiz boş geçmedi.
Takımda neredeyse kaleci dışında kendi pozisyonunda oynayan bir Gustavo var onu da ofansif orta saha oynatsınlar diyorsun.Luiz Gustavo forvette oynasa Vedat Muriqi'den daha fazla gol atar. Ofansif orta saha olarak oynasa asist kralı olur. Adım kadar eminim bu önermelerin doğru olduğuna.
Oynatsınlar demedim.Takımda neredeyse kaleci dışında kendi pozisyonunda oynayan bir Gustavo var onu da ofansif orta saha oynatsınlar diyorsun.
emrenin teknik direktörlük lisansı var dünya kupası 2002 kadrosunda oynadı diye @S.G.A.T.Takımda neredeyse kaleci dışında kendi pozisyonunda oynayan bir Gustavo var onu da ofansif orta saha oynatsınlar diyorsun.