Trabzonspor - Fenerbahçe | Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final - 1. Maç

Survivor reklamdayken baktım..bakmaz olsaydım; reklamlar daha eğlenceli gençler.
Hiç akşamımı üzmeye gerek yok,Survivor devam.

Oyundan çıkarılmasa Tolga "Hayalet" Ciğerci'nin maçlarda oynayacağını fark etmeyeceğiz. Buradan zamanında kendisine çok laf ettiğim için Cristian Baroni'den özür diliyorum. :):)

Fener hak etmişti golü. Erce iyi bir maç çıkarırken hata yaptı.

Tolga'nin bulduğu şans kadar Ferdi şans bulsaydı şuan 20-30 milyon eurolardan bahsediyor olacaktık. :(

Muriç reyiz boş geçmedi. :)

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Tolga'nin bulduğu şans kadar Ferdi şans bulsaydı şuan 20-30 milyon eurolardan bahsediyor olacaktık. :(

Muriç reyiz boş geçmedi. :)
Ferdi ve Zajc Ersun Yanal'ın en büyük hataları. İkisi de iyi performansla takıma bol para kazandırabilecek isimler. Bari bu yoklukta oynamalılardı. :(

• Beğendim
Reactions: emreemreu
Avantajlı bir skor aldık deplasmanda bence, hele hele şu kadro ile. 21 Nisan'da fişini çekeriz Trabzonspor'un. :D

Yine büyük konuşmuş olmayayım ama şampiyonluktaki en önemli rakibimizin Başakşehir olduğuna bir kez daha emin oldum bu maçtan sonra. Trabzon’da belki kadro var ama hocası fazlasıyla yetersiz gözüküyor, maçları bireysel çabalarla şimdilik alıyorlar ancak Avni Aker’deki Rize maçı kadar kolay olmayacaktır geri kalan maçlar. O maçta bile 60’dan sonra anca oyun çözülmüştü. Trabzon bu formda devam ederse Beşiktaş’ın dahi gerisine düşebilir bırak şampiyonluğu. Beşiktaş çok daha tehlikeli şu anda.

4 maçtır kazanamıyoruz. Takımda kadro derinliği sıfır, geçen sezon olduğu gibi oyuncular rezalet oynamaya başladı, defansta kimi oynatacağımızı bile bilmiyoruz. Sezon bir an önce bitse de yeni bir yönetim oluşturmak için kongreye gitsek iyi olacak.

Luiz Gustavo forvette oynasa Vedat Muriqi'den daha fazla gol atar. Ofansif orta saha olarak oynasa asist kralı olur. Adım kadar eminim bu önermelerin doğru olduğuna.
Takımda neredeyse kaleci dışında kendi pozisyonunda oynayan bir Gustavo var onu da ofansif orta saha oynatsınlar diyorsun. :D