Trabzonspor - Fenerbahçe | Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final - 1. Maç

Bu ne biçim maç ya, iki takım da berbat.. Hayatımdan 45 dakika çalındı resmen, uykum geldi..

Zanka neden ayrıldı?Hala anlamadım.Bak gördün mü şu an ona bile muhtaçsın.
Ben de anlamadım. Maaşından kar edip başka adam almayı planlıyordu herhalde ama onu da beceremediler. Sezon başında iki defans alıyorsun ve ikisini de devre arasında doğru düzgün oynatmadan gönderiyorsun... Transfer süreçleri inanılmaz yanlış yönetiliyor maalesef. Çok eleştirdiğimiz Aziz Yıldırım dönemini bile aratır nitelikte. Tabii Aziz Yıldırım parayı bol savuruyordu, Ali Koç ondan kalan berbat bir ekonomiyle mücadele ediyor. Orası ayrı.

İlk yarı bir iki pozisyon haricinde ortada geçen bir maçtı. İkinci yarı daha hareketli geçecektir.

Şu takıma 2 tane Gustavo gibi Brezilyalı alsak tadından yenmez. :D

Ben de anlamadım. Maaşından kar edip başka adam almayı planlıyordu herhalde ama onu da beceremediler. Sezon başında iki defans alıyorsun ve ikisini de devre arasında doğru düzgün oynatmadan gönderiyorsun... Transfer süreçleri inanılmaz yanlış yönetiliyor maalesef. Çok eleştirdiğimiz Aziz Yıldırım dönemini bile aratır nitelikte. Tabii Aziz Yıldırım parayı bol savuruyordu, Ali Koç ondan kalan berbat bir ekonomiyle mücadele ediyor. Orası ayrı.
Bir de üstüne Rami yi de gönderdin.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Yeni teknik direktörün ilk işi Jailson'u köyüne yollamak olur inşallah. Oraya Mevlüt'ü falan koy daha iyi. En azından belki sürpriz yapıp iyi oynar. Jailson'un kötü oynamak dışında alternatifi yok, her maç gol yediriyor.

Şu savunmada pas yapmayın ya. Daha önce belki onlarca kez bu sebeple gol yedik.

Gerçekten böyle gol yenmez ama. :A

Trabzon top oynamadan gol attı yine, Sörloth şov devam ediyor.

Dünyada benzeri var mı... 258793275901852 tane defans alıpda...aldıklarını oynatmayıp,yollayan yerlerine devşirme oyuncu oynatan bir takım...

Saçma sapan goller yemekten hep savunmaya odaklanıyoruz ama takımda kanat oyuncusu da yok. Takımın yarısı AMC yarısı MC-DMC. Bu kadar rezalet kadro yapılanması olamaz ya. Gelecek yaz inşallah aklını başına alır yönetim.

Devşirme sol bekle bu kadar olur.

Novak, Ozan'ın arkasından geçip gidiyor. Ozan atağı izliyor. :(