Ben de anlamadım. Maaşından kar edip başka adam almayı planlıyordu herhalde ama onu da beceremediler. Sezon başında iki defans alıyorsun ve ikisini de devre arasında doğru düzgün oynatmadan gönderiyorsun... Transfer süreçleri inanılmaz yanlış yönetiliyor maalesef. Çok eleştirdiğimiz Aziz Yıldırım dönemini bile aratır nitelikte. Tabii Aziz Yıldırım parayı bol savuruyordu, Ali Koç ondan kalan berbat bir ekonomiyle mücadele ediyor. Orası ayrı.Zanka neden ayrıldı?Hala anlamadım.Bak gördün mü şu an ona bile muhtaçsın.
Türkiye Kupası hep böyle ya. Dünyanın en gereksiz organizasyonu.Bu ne biçim maç ya, iki takım da berbat.. Hayatımdan 45 dakika çalındı resmen, uykum geldi..
6-7 tane diyelim biz ona.İlk yarı bir iki pozisyon haricinde ortada geçen bir maçtı. İkinci yarı daha hareketli geçecektir.
Şu takıma 2 tane Gustavo gibi Brezilyalı alsak tadından yenmez.
6-7 tane diyelim biz ona.
6-7 tane diyelim biz ona.
2 taneyle sallana sallana şampiyon olursun ama 6-7 tane istemek ne ya? UEL kupasına mı göz diktin?Şu takıma 2 tane Gustavo gibi Brezilyalı alsak tadından yenmez.
Bir de üstüne Rami yi de gönderdin.Ben de anlamadım. Maaşından kar edip başka adam almayı planlıyordu herhalde ama onu da beceremediler. Sezon başında iki defans alıyorsun ve ikisini de devre arasında doğru düzgün oynatmadan gönderiyorsun... Transfer süreçleri inanılmaz yanlış yönetiliyor maalesef. Çok eleştirdiğimiz Aziz Yıldırım dönemini bile aratır nitelikte. Tabii Aziz Yıldırım parayı bol savuruyordu, Ali Koç ondan kalan berbat bir ekonomiyle mücadele ediyor. Orası ayrı.
Benim taktik bu @BullyBu ne biçim maç ya, iki takım da berbat.. Hayatımdan 45 dakika çalındı resmen, uykum geldi..
Takım çöp dolu. 2 tane transferle olacak iş değil.2 taneyle sallana sallana şampiyon olursun ama 6-7 tane istemek ne ya? UEL kupasına mı göz diktin?