Trabzonspor - Fenerbahçe | Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final - 1. Maç

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,947
Puanı
1,060
FbvTsZiraat.jpg

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Aynı zamanda Fenerbahçe’de ikinci Ersun Yanal dönemi bu maçla kapanacak.

Trabzonspor XI: Erce, Kamil Ahmet, Da Costa, Campi, Novak, A. Parmak, Sosa, Ndiaye, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth.

Fenerbahçe XI: Altay, Isla, Jailson, Falette, Deniz, Gustavo, Ozan, Tolga, Ekici, Kruse, Muriqi.

Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu
Stadyum: Medical Park Stadyumu
Saat: 20:30
Yayın: Atv

• Beğendim
Reactions: Dosi
Fenerbahçe-Besiktas arasında Türkiye Kupası eşleşmesi vardı iki maçın da olaylı geçen. Aşırı benzetiyorum. Fener sürpriz yapacak çok net. :D

Jailson'u inşallah son kez defansta izliyoruzdur. :( Tolga yerine de Zajh ya da Ferdi oynasaydi keşke. :(

Trabzonspor'da Uğurcan ve Pereira dışında as 11'i ile çıkıyor.

Fenerbahçe'de de Serdar yok. :)

Ligde umduğumuzu bulamıyoruz. Bari kupa bize moral olsun....

Ali Koç utanıyordur herhalde kadroyu görünce. Şanssızlık da var tabii ama bu kadar alternatifsiz kalmamalıydı bu kadro...

Ali Koç utanıyordur herhalde kadroyu görünce. Şanssızlık da var tabii ama bu kadar alternatifsiz kalmamalıydı bu kadro...
biraz benim sınıf kadrosuna döndü bu kadar 5 orta sahaya çıktım @bazinga 1 kaleci vardı ama o da kaleci değil defanstı normalde kaleciden orta saha kaleciden forvet yaptım lisede sınıfın teknik direktörlüğünü yaparken @bazinga @12.Adam

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Özellikle savunma hattı
ben bucasporun kadrosunda olan sınıfla karşılaştım trabzonlu bir sınıfla karşılaştım
o kadar kötü kadroya rağmen sınıfı gruplardan çıkardım bir çeyrek final bir yarı final birde final
dördüncülük ve ikincilik
basketbolda şampiyon oldum adamlar profesyonel basketçiydi karşı sınıf benim sınıfta 1 basketbolu bilen vardı @12.Adam

Özellikle savunma hattı
Kesinlikle. Stoperler ve sol beke bakıp arkamıza yaslanabileceğimiz bir maç olmadı bu sezon.

Geçmişte de stoper sıkıntısı çektiğimiz olmuştu ama hiçbir dönem bu kadar kötü bir stoper kadrosu görmedim ben. Zamanında Bruno Alves'i Yobo'yu falan bile çok beğenmiyorduk şimdikilerin yanında Van Dijk kalırlar. :) Bilica bile şu an olsa takımın net birinci stoperi olurdu. :) Luciano, Lugano, Kjaerlerden kimlere düştük. :(

Kesinlikle. Stoperler ve sol beke bakıp arkamıza yaslanabileceğimiz bir maç olmadı bu sezon.

Geçmişte de stoper sıkıntısı çektiğimiz olmuştu ama hiçbir dönem bu kadar kötü bir stoper kadrosu görmedim ben. Zamanında Bruno Alves'i Yobo'yu falan bile çok beğenmiyorduk şimdikilerin yanında Van Dijk kalırlar. :) Bilica bile şu an olsa takımın net birinci stoperi olurdu. :) Luciano, Lugano, Kjaerlerden kimlere düştük. :(
Zanka neden ayrıldı?Hala anlamadım.Bak gördün mü şu an ona bile muhtaçsın.