Dedi ve uyudu... Yalnız sen ve @MEnes tam zamanında uyudunuz ha. İkinci yarı GSW şova tanıklık ederek acı çekmek zorunda bırakmadınız kendiniziMesajı attığım an bu detayı fark ettim ama düzenlemeye de üşendim... Geldi Utku beyciğim geldi, ama devam. Bu kutsal davayı bırakamam artık, sınav falan da yok nasılsa.Siz tabii depoladınız uykuyu, yardırıyorsunuz.
Çok büyük takım be. Bu halde bile böyle, bir de tam kadro en sağlıklı halleriyle oynasalar neler olacak...Curry hasta. Klay,Iguadala,Durant sakat. Toronto da fark 12 sayı yedeklerle kazanıyoruz
İstemsizce güldümyav Allah Allah. şu kenardaki tipsiz büyü mü yaptı nedir bu kaçıncı sakatlık
Aynen öyle. Şu takımı bi tam.kadro izleyemeyeceğiz herhalde bu seneÇok büyük takım be. Bu halde bile böyle, bir de tam kadro en sağlıklı halleriyle oynasalar neler olacak...
Çok büyük takım be. Bu halde bile böyle, bir de tam kadro en sağlıklı halleriyle oynasalar neler olacak...
Looney sezonu kapatmış, Klay ile Durant'in oynayıp oynamayacağı belli değil 3. maçta. En az biri oynamazsa önümüzdeki maçı kaybedip saha avantajını yitirirler tekrarBu hali yeterli Utku beyciğim, tam kadro halini mümkünse almayalım.
Looney sezonu kapatmış, Klay ile Durant'in oynayıp oynamayacağı belli değil 3. maçta. En az biri oynamazsa önümüzdeki maçı kaybedip saha avantajını yitirirler tekrar
Son haberlere baktım şimdi, Durant 3. maçta da yokmuş. Thompson da şut antrenmanına çıkmış ama durumu belirsizmiş. Looney tabi ki diğer ikisi kadar önemli değil ama o da en az 20 dakika süre alan bir oyuncuydu, rotasyon iyice daralmış oldu o da gidince. Bu şartlarda çok zor 3. maçı GSW'nin kazanması, muhtemelen Toronto tekrar kazanıp saha avantajını geri alır.Klay bir şekilde kendine gelir ve oynar bence, Durant için de üçüncü maça döner diyorlardı. Bu ikili oynarsa Looney olmasa da olur Utku beyciğim. Ama dediğiniz gibi üçü birden giderse GSW'nin işi gerçekten zorlaşır...
Son haberlere baktım şimdi, Durant 3. maçta da yokmuş. Thompson da şut antrenmanına çıkmış ama durumu belirsizmiş. Looney tabi ki diğer ikisi kadar önemli değil ama o da en az 20 dakika süre alan bir oyuncuydu, rotasyon iyice daralmış oldu o da gidince. Bu şartlarda çok zor 3. maçı GSW'nin kazanması, muhtemelen Toronto tekrar kazanıp saha avantajını geri alır.
Klay için belirsiz deniyor işte, net değil oynayıp oynamayacağı. Maç saatine doğru belli olur ancak herhalde. Curry de ne kadar gününde olursa olsun baskı sürekli onun üstünde olduğundan bir noktaya kadar yeterli oluyor yaptıkları, mutlaka yanına ikinci bir skorer lazım. Klay de olmazsa Cousins'a büyük iş düşüyor burada. Ama o da daha tam kendine gelemedi tabi.GSW’nin bu sene hiç şansı yok gerçekten, tüm bunlara rağmen yine şampiyon olurlarsa helal olsun gerçekten. Klay oynayacak sanırım, onun için herhangi bir açıklama görmedim. Curry gününde olursa GSW evinde kazanır. Zaten bu seride GSW, Curry’nin eline bakıyor gibi.
Yalnız ben Durant - Leonard eşleşmesini bir görmek istiyordum Utku beyciğim. İkisinin birbirini savunmasını izlemek keyifli olurdu. Durant yetişir umarım dördüncü maça, GSW onunla çok güçlü oluyor evet ama izlemesi çok keyifli bir oyuncu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?