Tolstoyevski 20.000'ler Kulübünde !

Daha önceden de yazmıştım aslında tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Sana bir kaç şarkı hediye etmek istiyorum

Reactions: Tolstoyevski

Son 1-2 gün @Dosi ile bana nazar değdi sanırım ama biraz dinlenmek de gerekiyor arada ufak tefek kafa tatili

Aslında eskiden de o kadar ciddi değildim ama belli konular hariç yazmaya üşenirdim genel olarak, zamanla @Dosi nin de katkısıyla biraz çenem açıldı cidden

Hediye ve güzel sözler adına çok teşekkür ederim, hep birlikte inşallah nice senelere.
------

Daha önceden de yazmıştım aslında tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Sana bir kaç şarkı hediye etmek istiyorum

Çok sevdiğim bir Tarkan şarkısı ve en sondaki şarkıyı da bu gece dinleyeceğim, çok teşekkür ederim 😊

Ciddiydin evet, çok soğuktun. Hatta ifade kullandığını da hatırlamıyorum o zamanlar.
Ne olduysa artık son bir yılda oldu. Gittim, sanki gitmeden önce 10-11 bin mesaj mı ne vardı, bir yıl sonra geldim 20 bine yaklaşmışsın.

Rica ederim.

Reactions: Tolstoyevski
2015'li yıllarda filan baya kullanıyordum aslında "
" özellikle, ama evet eskinden bu kadar çeşit kullanmazdım ve her konuda yoktum

Seni de 1-2 emoji hariç başka emojilerle görmek pek mümkün olmuyor

Reactions: Araf
2015'li yıllarda filan baya kullanıyordum aslında "
" özellikle, ama evet eskinden bu kadar çeşit kullanmazdım ve her konuda yoktum

Seni de 1-2 emoji hariç başka emojilerle görmek pek mümkün olmuyor
Ben sanıldığının aksine o kadar da ciddi değilim ama işte konularda yine aktif olunca böyle göze batıyorum. Sen tam tersine eskiden o kadar da aktif olmadığın için göze batmıyordun, birkaç yıldır aktif olmaya başladın. Böyle devam işte.

@Dosi & @Tolstoyevski A.Ş. olarak zamanla zirve yaparsın mesaj sayısında, beni bile geçersin.

Sırtını Dosi'ye yaslayan parlıyor
@Tolstoyevski

Bir tek @MEnes'i açamadın. Yine de @Tolstoyevski'yi zamanında geçmiş olduğu da bir gerçek. Bu arada @Tolstoyevski, @MEnes'ten eski bir üye.
Ben kapalı ve kırmızı bir kutuyum... Açılmam kolay değildir...
Ancak ben ister isem açılır ve sizin dediğiniz konuma gelebilirim...

------

MEnes kendi tayfası ile goygoydan memnun. Ben benle konuşanla konuşan biriyim.

@Tolstoyevski baktı bazı konular forumda yasaklandı mecburi eğlence kısmına kaydı
Seninle her ortamda her fırsatta konuşuyorum, sanki hiç konuşmuyormuşum gibi...

Reactions: Araf
Başka manada dedim. Senin gibi kapalı kırmızı kutuyu açma gibi bir düşüncem olmamış demek. Çok şükür...

Reactions: MEnes
Başka manada dedim. Senin gibi kapalı kırmızı kutuyu açma gibi bir düşüncem olmamış demek. Çok şükür...
Ne manada dediğini biliyorum ama işte onda da ne diyeyim ki burada çok vakit geçiremediğim için haliyle fırsat olmuyor çoğu zaman... Benim kutumun açılmasına gerek yok zaten, böyle rahatım tahmin edeceğin üzere...

Reactions: Dosi
Sanki çok umrumuzda.
Böyle olmaya devam et. Bence daha iyi.

Reactions: MEnes
Artık gömmede yok ozaman. Hoşuna gidecek hareketler olmayacak
bundan sonrası 'gözardı'
İşte bu beee... Sen ne yaparsan yap benim hoşuma gidecek ve güleceğim, biliyorsun...

------

@MEnes'i, @Dosi ile birlikte muhabbetin içine dahil ettim, ilginç bir muhabbet olmaya başladı. @MEnes kızdırıyor, @Dosi kızıyor ve bu kısır döngü sürüyor böyle.
Evet Zey çılgın bir modda şu sıralar yok ediyor herkesi. Ama MIKASA'yı da koymamış profiline anlamadım...
@Tolstoyevski