Bir sonbahar akşamı karşılaşırız belki ve birbirimizi tanımadan yan yana geçer gideriz...Evet ama sıcak günlerde değil havalar serinken bilhassa
Bir sonbahar akşamı karşılaşırız belki ve birbirimizi tanımadan yan yana geçer gideriz...Evet ama sıcak günlerde değil havalar serinken bilhassa
Ben seni tanırım belki de sen beni tanımazsınBir sonbahar akşamı karşılaşırız belki ve birbirimizi tanımadan yan yana geçer gideriz...
Nerden?Ben seni tanırım belki de sen beni tanımazsın
Sana neden Dosi söylesin diyor ne işler karıştırıyorsunuz?Ne bileyim @serhatt 'ın fotosunu görmüşsündür belki
Ohooo.. Neyse anlatmaya başlamayayım kaos çıkar şimdiSana neden Dosi söylesin diyor ne işler karıştırıyorsunuz?
Anlatır mısın???Ohooo.. Neyse anlatmaya başlamayayım kaos çıkar şimdi
Şu hediyenin lüksüne bak be cidden insanın içi gidiyor elin Amerikalısı için bir şey değil ama bizler için anca baronluğu sağlarsak o da ölme eşeğim ölmeVay be, bundan 3 sene önce falan "@Tolstoyevski 20.000'ler kulübüne girecek" deseler, en erken 2039'da falan olur muhtemelen derdim herhalde ama kendisinin de dediği gibi adamın resmen çenesi açıldı. Tabii bunu olumlu anlamda söylüyorum, iyi ki de açılmış, foruma üye olduğum günden beri sohbet etmekten en çok keyif aldığım üyelerden birisi...
Neyse fazla uzatmayayım. Tebrik ederim @Tolstoyevski, nice güzel, bol bol mutluluklarını paylaşacağın, gülüp eğleneceğin mesajlara.
Merakla beklediğimiz dizinin yayınlanacağı gün de yaklaşırken sana böyle bir hediye seçtim, umarım beğenirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 107168
Çaydan soğdum artık iş yerindeki çay ap açık yaptığım halde bile aşırı acı tad veriyor sevmiyorumBen banka oturup çay içerek sevgilime (kız kulesi) bakmayı tercih ediyorum ama bir çay da 10 TL miydi 5 miydi hatırlamıyorum tam
🤐🤐🤐 @DosiAnlatır mısın???
Özele bekliyorum ikinizi de... @Dosi
Benim birşeyden haberim yok beÖzele bekliyorum ikinizi de... @Dosi
Kandırıyor... @serhattBenim birşeyden haberim yok be
Benim birşeyden haberim yok be
Yoruldum... Bana derhal bir açıklama yapılmalı...Kandırıyor... @serhatt
Çok teşekkür ediyorum hem düşüncen hem de bu efsanevi yapıt adına Çok özledim diziyi çook...Bu akşam kutlarım diye bekliyordum, tabi şaşırmamak gerek benim akşam gece oluverdi. Öncelikle çok tebrikler @Tolstoyevski 7 senede böyle bir rakama ulaşmak da ayrı başarı
Normalde başka hediye verecektim ama etiketlerde bu varmış ondan değiştirdim
Ekli dosyayı görüntüle 107191