Anladım zaten bir şaibe olduğunu.Kanma onun oyununa. Olmamış kaparsa yarışmayı kazanır. Derdi o onun
Anladım zaten bir şaibe olduğunu.Kanma onun oyununa. Olmamış kaparsa yarışmayı kazanır. Derdi o onun
Kanma onun oyununa. Olmamış kaparsa yarışmayı kazanır. Derdi o onun
Kanma onun oyununa. Olmamış kaparsa yarışmayı kazanır. Derdi o onun
Anladım zaten bir şaibe olduğunu.
Ay beyefendi görmesek...Aşk olsun cidden aşk olsun ben öyle bir insan mıyım Benim gibi naif, masum bir beyefendi...
Çok teşekkür ederim hediye de harika@Tolstoyevski sevgili admincim tebrikler ederim @Dosi olmasa seni bu kadar konuşturan olmazdı bence iyi ki gelmiş foruma
sana polat ve çakırın unutulmaz sahnelerini armağan ediyorum
Şu hale bak, artık @Tolstoyevski nin kulüplerine de yetişilmez oldu Neyse tebrikler Tols, nice mesajlara ve yeni kulüplere
Hediye muhteşem bir manzara ve çekimin de çok iyi çok teşekkür ediyorum havalar serinleyince tekrardan bir gideyim mekanıma en iyisi@Tolstoyevski çeneni düşmüş seninde çok mesaj yazar oldun sende bu aralar
Yeni kulubün hayırlı olsun inşAllah daha iyilerine de girersin
Sana hediyem kendi çekmiş oldupum kız kulesi
------
Kalite baya düştü ama olsun @Dosi
Yurt dışında değil misin sen Rica ederim ne demekHediye muhteşem bir manzara ve çekimin de çok iyi çok teşekkür ediyorum havalar serinleyince tekrardan bir gideyim mekanıma en iyisi
O o o harika@Tolstoyevski çeneni düşmüş seninde çok mesaj yazar oldun sende bu aralar
Yeni kulubün hayırlı olsun inşAllah daha iyilerine de girersin
Sana hediyem kendi çekmiş oldupum kız kulesi
------
Kalite baya düştü ama olsun @Dosi
İstanbul beyefendisi kendisi @TolstoyevskiYurt dışında değil misin sen Rica ederim ne demek
En efsane filmim ve en sevdiğim replik bunun gerçeğinden bir ara bulursam hemen alırım kendime o kadar karizmatik gözüküyor Çok teşekkür ederimTebrikler, nice 20.000'lere.
Sana bu harika anahtarlığı hediye ediyorum. Daha yeni klima hediye ettiğim için bu sefer daha mütevazi bir hediyeyle geleyim dedim.
Canın sıkılınca kendini Üsküdar sahile mi atıyorsun @Tolstoyevski
Evet ama sıcak günlerde değil havalar serinken bilhassaCanın sıkılınca kendini Üsküdar sahile mi atıyorsun @Tolstoyevski
Tebrikler @Tolstoyevski 'm sana kendi sevdiğim parçaları armağan ediyorum bir zamanlar bir arkadaşın bana yaptığı gibi ismi lazım değil başharfi @The_Erinch
Of oranın oradaki sahil çok iyi geçen sefer karadenizli 4 kişi muazzam şarkı türküler söylediler bizler de ayağımızı suya felan soktuk Millet orada yüzüorduEvet ama sıcak günlerde değil havalar serinken bilhassa
Tebrikler kardeşimCidden çok çenem düştü eskiden bir iki senede bir 5k olurduk şimdi 6 aya düştü sayende @Dosi
Konu için çok teşekkür ediyorum yazdıklarım adına hislerimiz karşılıklı iyi ki varsın biricik canım arkadaşım
Ben banka oturup çay içerek sevgilime (kız kulesi) bakmayı tercih ediyorum ama bir çay da 10 TL miydi 5 miydi hatırlamıyorum tamOf oranın oradaki sahil çok iyi geçen sefer karadenizli 4 kişi muazzam şarkı türküler söylediler bizler de ayağımızı suya felan soktuk Millet orada yüzüordu
Teşekkür ederimTebrikler kardeşim
rica ederimBen banka oturup çay içerek sevgilime (kız kulesi) bakmayı tercih ediyorum ama bir çay da 10 TL miydi 5 miydi hatırlamıyorum tam
------
Teşekkür ederim