Tolstoyevski 20.000'ler Kulübünde !

Vay be, bundan 3 sene önce falan "@Tolstoyevski 20.000'ler kulübüne girecek" deseler, en erken 2039'da falan olur muhtemelen derdim herhalde ama kendisinin de dediği gibi adamın resmen çenesi açıldı.
Tabii bunu olumlu anlamda söylüyorum, iyi ki de açılmış, foruma üye olduğum günden beri sohbet etmekten en çok keyif aldığım üyelerden birisi...

Neyse fazla uzatmayayım.
Tebrik ederim @Tolstoyevski, nice güzel, bol bol mutluluklarını paylaşacağın, gülüp eğleneceğin mesajlara.

Merakla beklediğimiz dizinin yayınlanacağı gün de yaklaşırken sana böyle bir hediye seçtim, umarım beğenirsin.

Reactions: Tolstoyevski
Şu hediyenin lüksüne bak be cidden insanın içi gidiyor elin Amerikalısı için bir şey değil ama bizler için anca baronluğu sağlarsak o da ölme eşeğim ölme

Bakalım dizi nasıl olacak umarım hayal kırıklığı yaratmaz, yüksek beklenti olunca genelde öyle oluyor malum.

Çok teşekkür ediyorum bu pahalı hediye ve güzel sözlerin için

Reactions: Sherlock
Bu akşam kutlarım diye bekliyordum, tabi şaşırmamak gerek benim akşam gece oluverdi.
Öncelikle çok tebrikler @Tolstoyevski
7 senede böyle bir rakama ulaşmak da ayrı başarı

Normalde başka hediye verecektim ama etiketlerde bu varmış ondan değiştirdim

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: slhttnmtl
Tebrikler @Tolstoyevski. Hiç unutmam, kaplumbağa hızında yorum yapardın zamanında, tek tük. @Dosi sağ olsun, iyi açtı seni. Hele bir ciddiyetin vardı, yani benden de ciddiydin.
Şimdi bir bakıyorum, özellikle son bir yılda hem yönetimsel, hem de mesaj ve konu anlamında, organizasyon anlamında kendini aştın. Hep böyle git, nice nice 20 binli mesajlara.

Bu da hediyen: