Tebrikler dostum senin de çenen düştüyse cidden bir gariplik var forum bu yaz eski üyelerin de gelmesiyle bayağı hareketlendi.Nice mesajlar daha yazman dileğiyle.
Hediyelerin
Ekli dosyayı görüntüle 107147
Beni Yasak Elma kültürü ve sizler bu hale getirdiniz...
Yıldız'ın hava durumu videosunu gösterdikten sonra bambaşka bir Tols çıktı karşımızaKendi elimizle bir canavar yaratmışız...
Ben ona artık ne diyeceğimi bilemiyorum...Yıldız'ın hava durumu videosunu gösterdikten sonra bambaşka bir Tols çıktı karşımıza
6 ayda 5.000 mesaj, bir sürü etkinlik yürütme, farklı konular, espri dozu birden fazla olmalar. Ortalık karıştırma, kaos, entrika vs ne ararsan var. Tanıyamıyorum artıkBen ona artık ne diyeceğimi bilemiyorum...
Yıldız'ın hava durumu videosunu gösterdikten sonra bambaşka bir Tols çıktı karşımıza
@serhatt t son dönemde eli çok pinti... Dizi karakter konusunda bile bırakmadı reaksiyon...Ben ona artık ne diyeceğimi bilemiyorum...
Efsanevi tartışma sahnesi çok teşekkür ediyorumBenim 20.000 mesajım da bu konuya denk geldi tesadüfe bakNice nice 20.000'lere Tolscum@Tolstoyevski
Buradaki mesajlar sayaca işlemezBenim 20.000 mesajım da bu konuya denk geldi tesadüfe bakNice nice 20.000'lere Tolscum@Tolstoyevski
175 bildirimden başımı kaldırıp da reaksiyon atmak aklıma gelmedi üzgünüm.@serhatt t son dönemde eli çok pinti... Dizi karakter konusunda bile bırakmadı reaksiyon...
@Tolstoyevski beni de geçti kötülük konusunda.6 ayda 5.000 mesaj, bir sürü etkinlik yürütme, farklı konular, espri dozu birden fazla olmalar. Ortalık karıştırma, kaos, entrika vs ne ararsan var. Tanıyamıyorum artık@Tolstoyevski
Bu bildirim görmemiş... Ders mi versek acaba ne diyorsun175 bildirimden başımı kaldırıp da reaksiyon atmak aklıma gelmedi üzgünüm.
------
@Tolstoyevski beni de geçti kötülük konusunda.
Yapma yazıkBu bildirim görmemiş... Ders mi versek acaba ne diyorsun@Dosi
Yaparsan karşılığını alırsın ama inan şu günlerde hiç uğraşmaya takatim yok...Bu bildirim görmemiş... Ders mi versek acaba ne diyorsun@Dosi
Ben sana istesem 10 dakikada 3 haneli sayıda olmamış bile atabilirim ama sen atamazsın, gücün yetmez bana olmamış atmayaYaparsan karşılığını alırsın ama inan şu günlerde hiç uğraşmaya takatim yok...
Sen kendini ne sanıyorsun be, bu ne ego bu ne özgüven.Ben sana istesem 10 dakikada 3 haneli sayıda olmamış bile atabilirim ama sen atamazsın, gücün yetmez bana olmamış atmaya
Çıkış yap 10 dakika sonra gel, 100 bildirim görür müsün görmez misin görelim bakalım eğer cesaretin varsaSen kendini ne sanıyorsun be, bu ne ego bu ne özgüven.Sana çok yüz verilmiş astarını mı istiyorsun şimdi de.
Ben sana yapamazsın demiyorum ki, niye kendi kendine tribe girdin.Çıkış yap 10 dakika sonra gel, 100 bildirim görür müsün görmez misin görelim bakalım eğer cesaretin varsa
Kanma onun oyununa. Olmamış kaparsa yarışmayı kazanır. Derdi o onunBen sana yapamazsın demiyorum ki, niye kendi kendine tribe girdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?