Tolstoyevski 20.000'ler Kulübünde !

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,038
Puanı
1,060
IMG_20210810_135944.jpg

Forumumuzun eskiden az mesajlar yazan ve şimdilerde çenesi çok fazla düşen çalışkan Süper moderatörü, @Tolstoyevski 6 aylık kısa bir sürede 5.000 mesaj yazarak 20.000'ler Kulübüne girmiştir :Z

Bizlerle birlikte nice nice sağlıklı mutlu yıllar ve mesajlar dileriz :Z

Hediyelerin:

Cidden çok çenem düştü eskiden bir iki senede bir 5k olurduk şimdi 6 aya düştü sayende :A @Dosi

Konu için çok teşekkür ediyorum yazdıklarım adına hislerimiz karşılıklı iyi ki varsın biricik canım arkadaşım :bhr: :love1:
Sayemde değil :A senin zaten düşük çenen varmış, etkinlikler vesilesi ile iyice zirve yaptın :A

Nice 20.000'lere hep beraber. Hayatında dilediğin her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle.
Cümlemizin inşallah... Parça için çok teşekkür ederim, yine efkarlandık... :A 🚬🚬
------

Sayemde değil :A senin zaten düşük çenen varmış, etkinlikler vesilesi ile iyice zirve yaptın :A

Şurada öyle demiyordun ama 1.5 senede çenemi açan sen oldun aslında eskiden kendi kabuğumda takılırdım 😡 :A

Açılsın o dil bir zahmet :T: Başka mevzularda roman yazıyorsun 🙄

Tebrikler dostum senin de çenen düştüyse cidden bir gariplik var forum bu yaz eski üyelerin de gelmesiyle bayağı hareketlendi. :A Nice mesajlar daha yazman dileğiyle.
Hediyelerin

1308013556.jpg

Hediye istemiyorsun değil mi? Kuru tebrik yeter herhalde? :A
Evet gerek yok hediyeye düşünmen yeterli :bhr:

75.000’ler kulübünde Ya da yıldönümünde benden de aynısı gelir elbette ki, çeyreğe çeyrek yarıma yarım :A @Dosi

Evet gerek yok hediyeye düşünmen yeterli :bhr:

75.000’ler kulübünde Ya da yıldönümünde benden de aynısı gelir elbette ki, çeyreğe çeyrek yarıma yarım :A @Dosi
Kısasa kısas mı diyorsun? 😱

Sen böyle küçük şeylere takılmayan karşılık beklemeyen biriydin ne oldu sana böyle? :A