TNS'ye Güveniyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TNS'ye Güveniyor musunuz?

• Güveniyorum

Oy: 7 36.8%
  • Güvenmiyorum

Oy: 2 10.5%
  • Şüpheleniyorum

Oy: 10 52.6%

• Kullanılan toplam oy
    19
cnnturk penguen yayinladi ama başka kanalar haber verdi mi?
ben cnnturku hakli asla bulamam ama pazartesi 18den başlayan canli yayinlar unutulmaz.
aykiri sorular bir hafta taksimdan yayin yapti.
ahmet hakanin programlarinda neler tartişldi.
bence hiç bir kanal tarafsiz degildi ama kanalardan CNNTURK gazetelerden hurriyet bi tik daha ondeydi.
neden dogru yazmayalim, cnnturk belgesel yayinladi ama sonrasinda iyi haberler verdi.
ya ntv - haberturk - ahaber - sky turk bunlar cnnturkten daha iyi drumdaydi , bence bunlar yuz karasi. @mrt-06
Gezi'nin ilk günü verdiği yayınla halk zaten CNN'i sildi gözünden sonra kendilerini kurtarmak için yayın yaptılar.
Programlara gelince Gezi döneminde kaç program konuğu son anda çevirildi.... CNN başta olmak üzere ana haber kanalları yüz karası olarak tarihe geçti....

kanal d fanları iş başında :)))) muffin senin endgame olduğuna adım gibi eminim ya neyse kanal d fanlarından birisin normaldir :kiki:

kanal d de adam gibi tek bir dizi bile yok bence fazla alıyolar hala..
hee hiçbi zaman net sonuçlar vermez bu reytingler mesela ben kurtlar vadisinin 12-13 reyting aldığına inanmıyorum ölüsü 15 üstüdür ölüsü

bir kanalin fani olmak ne kadar mantiksiz .
boyle saçmalik yapmak beni aşar, ben sadece gorduklerimi yazdim , allah aşkina bir kanalin fani olunur mu? hadi diziyi anladimda kanal ne?

Güvenmekten başka şansımız yok. :)

Fakat özellikle son dönemde Samanyolu'nun çok büyük yükselişi, total dizilerinin tavan, A/B dizilerinin dip yapışı bana pek mantıklı gelmiyor.

Özellikle total kısmında muhafazakar etkisi normalden fazla olmuş gibi. Bilmiyorum belki olması gereken oran budur ama bu haliyle artık reytingler bence televizyonda kaliteyi öldürecek. Yılların A/B kanalı Show bir anda total kanalı olmaya karar verdi bile. ATV zaten muhafazakar kesme yatkın diziler yapma prensibinde bir süredir, Fox zaten hep total işleri yapıyordu. Kanal D ve Star kaldı A/B'ye oynayan ama Kanal D bu yıl yaşadığı hüsrandan sonra seneye töreli diziler yapmaya dönerse şaşırmamak lazım. :):)

bir kanalin fani olmak ne kadar mantiksiz .
boyle saçmalik yapmak beni aşar, ben sadece gorduklerimi yazdim , allah aşkina bir kanalin fani olunur mu? hadi diziyi anladimda kanal ne?
aynen öyle kadeşim dediğine imzamı atarım kanal fanlığı kadar saçma bişey görmedim ama forum bunlarla dolu malesef..

Bu aralar güvenim sarsılmaya başladı..

Güvenmiyorum. Zaten hepimizin güvenmeme nedeni aynı. STV dizilerinin, Doksanlar'ın ve birkaç dizinin aniden yükselmesi... Ha bu arada bu güven duygusunun fanlıkla da alakası yok bence.

Tabiki güveniyoruz. :)

Agb'de şişirilmiş Kanal D imparatorluğunu yıkan Tns'yi seviyoruz! :Z

Kanal D'nin beceriksizliğini Tns'ye atmayalım. :F:F

Büyüksün Tns!:gangnam:

kanal d'nin düşüşünü tns'ye bağlıyorsunuzda o zaman kanalda girmeseydi tiak'a

ben kanal d'nin düşüşünü galatasarayın 6-0-4 kuralında olduğu gibi önlem almamasına bağlıyorum

sezon başında söylediler ab deneklerinin azaltılıp total deneklerinin yükseltileceğini

nüfusu 5000'den az yerleşim birimlerinde ölçüm yapılacağını