tabii ki güveniyorum resmi şirket sonuçta
AGB'ye de güvenir miydin?
tabii ki güveniyorum resmi şirket sonuçta
Gezi'nin ilk günü verdiği yayınla halk zaten CNN'i sildi gözünden sonra kendilerini kurtarmak için yayın yaptılar.cnnturk penguen yayinladi ama başka kanalar haber verdi mi?
ben cnnturku hakli asla bulamam ama pazartesi 18den başlayan canli yayinlar unutulmaz.
aykiri sorular bir hafta taksimdan yayin yapti.
ahmet hakanin programlarinda neler tartişldi.
bence hiç bir kanal tarafsiz degildi ama kanalardan CNNTURK gazetelerden hurriyet bi tik daha ondeydi.
neden dogru yazmayalim, cnnturk belgesel yayinladi ama sonrasinda iyi haberler verdi.
ya ntv - haberturk - ahaber - sky turk bunlar cnnturkten daha iyi drumdaydi , bence bunlar yuz karasi. @mrt-06
pek sayılmaz
Orada hem fikiriz ama CNN başı oldu bu olayların....peki ozaman bu noktada hemfikir olabiliriz: butun haber kanalar hata yapti. @mrt-06
agb resmimiydi ben bilmiyodum gerçektenBu durumda çelişmiş oldun,resmi olduğu için güveniyorsan AGB'ye de güvenmen gerekmez mi?
agb resmimiydi ben bilmiyodum gerçekten![]()
ben değil sanıyodum o yüzden pek sayılmaz dedim ama resmiyse doğru reytingler göstermiştir ozamanlar pek reytinge bakmadığımdan bilmiyorumEvet,AGB de resmiydi.
aynen öyle kadeşim dediğine imzamı atarım kanal fanlığı kadar saçma bişey görmedim ama forum bunlarla dolu malesef..bir kanalin fani olmak ne kadar mantiksiz .
boyle saçmalik yapmak beni aşar, ben sadece gorduklerimi yazdim , allah aşkina bir kanalin fani olunur mu? hadi diziyi anladimda kanal ne?