TNS'ye Güveniyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TNS'ye Güveniyor musunuz?

• Güveniyorum

Oy: 7 36.8%
  • Güvenmiyorum

Oy: 2 10.5%
  • Şüpheleniyorum

Oy: 10 52.6%

• Kullanılan toplam oy
    19
böölüme göre dizi izleme alışkanlığı yok pek türkiyede :) 2-3 iyi olur sonra duyulur reytingini 3 ten 6 ya çıkması 5-6 haftayı bulur

2 kat artış varsa hakikaten şüpheli bir durummuş,ben pek takip etmemiştim.Kim manipule ediyor olabilir acaba?

bu major kanalarla sinirli degil , haber kanalarindan tutunda kuçuk kanalara kadar.
ben hala AGP (dunyada taninan) 10-15 yil reyting olçmuş ne olduda birden suçlu oldu.
suç neydi ? isbati neydi? neden tnsde trt oldu? kim tutuklandi? trtde yapimi olamyan herkesin adi çikti neden?
bu kadar buyuk pastayi o 2-3 adam mi yemiş?

Bende Şüpeheleniyorum şuan için

Son düzenleme:
son 2 yilda ne kanalar yer degiştirdi , sadece bu soru yeter: yillardir AGPde olmayan trt , TNSye girdi.
bence bunla sinirli digil SBTin de denekleri degişmiş olabilir , eskiden reytingler AGPye yakindi ama şimdi tnsye yakin sonuçlar var.

Maalesef sonuçlar bu görüşünü destekliyor bence de.Ama kesin yargıya ulaşmak zor.

Çok izlenmesi için herkesin en azından 2-3 yapımı izlemiş olması gerekir diye düşündüm de.Biraz hata etmiş olabilirim.
forumda hiç stv ya da hiç kanal d izlemeyenler var :) hatta hiç fox izlemeyen bile gördüm buradan sonuç çıkmaz :)

bi çok kişi bundan haberdar ama susuyor, geçen yil olaylarda CNNTURK( dogan grubun amiral gemilerinden - trt deyimiyle) ne yayinlar yapti bu yil kanalD resmen yikildi.

bu major kanalarla sinirli degil , haber kanalarindan tutunda kuçuk kanalara kadar.
ben hala AGP (dunyada taninan) 10-15 yil reyting olçmuş ne olduda birden suçlu oldu.
suç neydi ? isbati neydi? neden tnsde trt oldu? kim tutuklandi? trtde yapimi olamyan herkesin adi çikti neden?
bu kadar buyuk pastayi o 2-3 adam mi yemiş?

AGB'nin aniden suçlu ilan edilmesi ve sonrasında yanılmıyorsam davanın bir yere varamaması,TRT'nin TNS'ye geçmeyeceğiz beyanatı verdikten 1 hafta sonra TNS'ye geçmesi bana da şüpheli gelmiyor değil.

bu kadar reklami yaptilar - internetten ta duraktaki posterlere kadar , gazetelerden ta konserlere kadar reklami yapilan diziler son derece kotu olsa bile 2 reytingi bile zor gordu.(fatihin durumu).
oysa stvin yeni dizileri 6-8 le sezona girdi.

bizim asil sorunumuz kabulenmek:
fatihi izlemedim ama 1 reyting alacak kadar kotuydu?
onca reklama ragmen mi?
ilk bolum anlikta bile 3u gormedi.

Son düzenleme:
son 2 yilda ne kanalar yer degiştirdi , sadece bu soru yeter: yillardir AGPde olmayan trt , TNSye girdi.
bence bunla sinirli digil SBTin de denekleri degişmiş olabilir , eskiden reytingler AGPye yakindi ama şimdi tnsye yakin sonuçlar var.

SBT hükümetin desteklediği kanalları yüceltmek için kuruldu ama TRT'den kaynak sağlıyor olması diğer kanalları şüphelendirdi ve resmileşmesine izin verilmedi.Bunun üzerine devreye TNS girdi,dünyada var olan şirketlerden biri olduğu için herkes başta kabullendi,fakat amaç aynıydı.TNS belirli çevrelerce güvenini sağladıktan sonra atıl hale gelen SBT ile de birleşerek gücüne güç kattı.(İyi senaryo yazdım,değil mi?)

bu kadar reklami yaptilar - internetten ta duraktaki posterlere kadar , gazetelerden ta konserlere kadar reklami yapilan diziler son derece kotu olsa bile 2 reytingi bile zor gordu.(fatihin durumu).
oysa stvin ilk dizileri 6-8 le sezona girdi.

bizim asil sorunumuz kabulenmek:
fatihi izlemedim ama 1 reyting alacak kadar kotuydu?
onca reklama ragmen mi?
ilk bolum anlikta bile 3u gormedi.

Kanal D'nin durumu da şüphe çekiyor ama böyle bir durumdan emin olabilmek için Kanal D'deki bir yapımın başka bir kanala geçmesi veya tam tersi olması gerekir.Böylece belirli kanalların özellikle düşüp düşmediği biraz daha net anlaşılabilir.Benim tek reytinginden şüphe ettiğim dizi çalıkuşu'dur,hala şaşırıyorum şu anki durumuna.

bi çok kişi bundan haberdar ama susuyor, geçen yil olaylarda CNNTURK( dogan grubun amiral gemilerinden - trt deyimiyle) ne yayinlar yapti bu yil kanalD resmen yikildi.
Aydın Doğan'ın da diğer patronlardan farkı yok CNN Türk Gezi'nin yüz karası kanalı olmuştur yaptığı Penguen yayını ile.

Ben güveniyorum....

TNS'de reytingler üzerinde test veya oynandigi aslinda bu hafta cikan "TRT Cocuk TNS'ye dahil oldu" haberi ile kanitlandi bence. Birseyleri deniyorlar. Deneme tahtasi gibi birileri bir hafta cikiyor, ertesi hafta düsüyor. SBT ile birlesecek dendi, belki bunun calismalari yapiliyor.

çalikuşu bence senaryo + kadro + yonetmen + set/mekan + reklam + tanitim : her şey iyi.
hatta herkes bu dizi tutacak diyordu (ben dahil) - ben bile şaşiyorum.

çalikuşu bence senaryo + kadro + yonetmen + set/mekan + reklam + tanitim : her şey iyi.
hatta herkes bu dizi tutacak diyordu (ben dahil) - ben bile şaşiyorum.

Benim kesin tutar dediğim iki proje vardı.medcezir ve çalıkuşu.Bana gelecek haftalarda çalıkuşu başka kanala geçecekmiş gibi geliyor Kanal D'nin yeni dizileri nedeniyle,o zaman nasıl izleneceeğini merak ediyorum.

Aydın Doğan'ın da diğer patronlardan farkı yok CNN Türk Gezi'nin yüz karası kanalı olmuştur yaptığı Penguen yayını ile.

Ben güveniyorum....

Doğan grubunun son yıllarda haber merkezleri olarak olmasa da yönetim olarak hükümete yaklaşmaya çalıştığı ortada.Özellikle çözüm süreci elçileri arasında Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın olması ilginçti.

cnnturk penguen yayinladi ama başka kanalar haber verdi mi?
ben cnnturku hakli asla bulamam ama pazartesi 18den başlayan canli yayinlar unutulmaz.
aykiri sorular bir hafta taksimdan yayin yapti.
ahmet hakanin programlarinda neler tartişldi.
bence hiç bir kanal tarafsiz degildi ama kanalardan CNNTURK gazetelerden hurriyet bi tik daha ondeydi.
neden dogru yazmayalim, cnnturk belgesel yayinladi ama sonrasinda iyi haberler verdi.
ya ntv - haberturk - ahaber - sky turk bunlar cnnturkten daha iyi drumdaydi , bence bunlar yuz karasi. @mrt-06