böölüme göre dizi izleme alışkanlığı yok pek türkiyede2-3 iyi olur sonra duyulur reytingini 3 ten 6 ya çıkması 5-6 haftayı bulur
2 kat artış varsa hakikaten şüpheli bir durummuş,ben pek takip etmemiştim.Kim manipule ediyor olabilir acaba?
böölüme göre dizi izleme alışkanlığı yok pek türkiyede2-3 iyi olur sonra duyulur reytingini 3 ten 6 ya çıkması 5-6 haftayı bulur
trt ve stvin onde oldugu.
muhafazakar aileler daha çogunukta.
kisacasi başbakanin belgeselinde olan herkes zirvede.
ne alaka
forumda hiç stv ya da hiç kanal d izlemeyenler varMaalesef sonuçlar bu görüşünü destekliyor bence de.Ama kesin yargıya ulaşmak zor.
Çok izlenmesi için herkesin en azından 2-3 yapımı izlemiş olması gerekir diye düşündüm de.Biraz hata etmiş olabilirim.
Bende Şüpeheleniyorum şuan için
Karaday'nın O ses'in özetini geçememesi sonra Doksanların ani çıkışı sonra Yalan Dünya'nın Ab'de ani düşmeleri daha çok var bunlar yeter.Seni ne veya neler şüphelendirdi?
bu major kanalarla sinirli degil , haber kanalarindan tutunda kuçuk kanalara kadar.
ben hala AGP (dunyada taninan) 10-15 yil reyting olçmuş ne olduda birden suçlu oldu.
suç neydi ? isbati neydi? neden tnsde trt oldu? kim tutuklandi? trtde yapimi olamyan herkesin adi çikti neden?
bu kadar buyuk pastayi o 2-3 adam mi yemiş?
son 2 yilda ne kanalar yer degiştirdi , sadece bu soru yeter: yillardir AGPde olmayan trt , TNSye girdi.
bence bunla sinirli digil SBTin de denekleri degişmiş olabilir , eskiden reytingler AGPye yakindi ama şimdi tnsye yakin sonuçlar var.
bu kadar reklami yaptilar - internetten ta duraktaki posterlere kadar , gazetelerden ta konserlere kadar reklami yapilan diziler son derece kotu olsa bile 2 reytingi bile zor gordu.(fatihin durumu).
oysa stvin ilk dizileri 6-8 le sezona girdi.
bizim asil sorunumuz kabulenmek:
fatihi izlemedim ama 1 reyting alacak kadar kotuydu?
onca reklama ragmen mi?
ilk bolum anlikta bile 3u gormedi.
Aydın Doğan'ın da diğer patronlardan farkı yok CNN Türk Gezi'nin yüz karası kanalı olmuştur yaptığı Penguen yayını ile.bi çok kişi bundan haberdar ama susuyor, geçen yil olaylarda CNNTURK( dogan grubun amiral gemilerinden - trt deyimiyle) ne yayinlar yapti bu yil kanalD resmen yikildi.
çalıkuşu// ne anlamda? @muffin
çalikuşu bence senaryo + kadro + yonetmen + set/mekan + reklam + tanitim : her şey iyi.
hatta herkes bu dizi tutacak diyordu (ben dahil) - ben bile şaşiyorum.
Aydın Doğan'ın da diğer patronlardan farkı yok CNN Türk Gezi'nin yüz karası kanalı olmuştur yaptığı Penguen yayını ile.
Ben güveniyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?