doksanlara değen sihirli değnek ve sonrasında o sihrin kaybolmasına ka şüpheleniyordum şimdi heç güvenmiyom
bölümler iyi gitse duyardıkBelki o bölümler çok iyimiştir.
onu bilmem de bu işten en büyük yarayı kanal d almıştır resmen tnszede olmuştur
bölümler iyi gitse duyardıko ka yükseldği bölümün mutlaka haberi çıkar
böölüme göre dizi izleme alışkanlığı yok pek türkiyedePeki sence normal olarak mı "zede" oldu,işin içinde bir oyun mu var?
Rakipleri çok kötü olabilir o bölüm.Sence normal bir durum olamaz mı?
Belki o bölümler çok iyimiştir.
valla ben bu sene kanal d nin hiçbir yapımını seyretmediğim için ahkam kesemem şimdi yorum yapsam seyreden arkadaşlara ayıp olur ben sadece görüneni yazdım karşımıza çıkan fotoğraf buPeki sence normal olarak mı "zede" oldu,işin içinde bir oyun mu var?
Rakipleri çok kötü olabilir o bölüm.Sence normal bir durum olamaz mı?
hiç guvenmiyorum ve bence kalite devrine noktayi koydu, bakin kanal D seda sayana 600bin odedi bile.
valla ben bu sene kanal d nin hiçbir yapımını seyretmediğim için ahkam kesemem şimdi yorum yapsam seyreden arkadaşlara ayıp olur ben sadece görüneni yazdım karşımıza çıkan fotoğraf bu
pardon yaşlılık işte güneşi beklerkeni seyrediyorum oda hak ettiği reytingi alıyor
ne alakaHiç bir yapımını izlemiyorsan sonuçların gerçekçi olduğunu söyleyebiliriz aslında,cevabın için teşekkürler.
aslında bu doğru bir çıkarım olmaz seyreden arkadaşlara sormak daha verimli olabilirHiç bir yapımını izlemiyorsan sonuçların gerçekçi olduğunu söyleyebiliriz aslında,cevabın için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?