TNS'ye Güveniyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TNS'ye Güveniyor musunuz?

• Güveniyorum

Oy: 7 36.8%
  • Güvenmiyorum

Oy: 2 10.5%
  • Şüpheleniyorum

Oy: 10 52.6%

• Kullanılan toplam oy
    19

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
AGB döneminin favori sorusunu bir de TNS için sormak istedim.14 aydır resmi şirket olarak ölçüm yapan TNS'nin sonuçlarını gerçekçi buluyor musunuz?

doksanlara değen sihirli değnek ve sonrasında o sihrin kaybolmasına ka şüpheleniyordum şimdi heç güvenmiyom

onu bilmem de bu işten en büyük yarayı kanal d almıştır resmen tnszede olmuştur

hiç guvenmiyorum ve bence kalite devrine noktayi koydu, bakin kanal D seda sayana 600bin odedi bile.

güveniyorum ama bazen çok şüphe oluyor mesela bazı yapımların bir anda düşmesi bazılarının bir anda artması gibi

Peki sence normal olarak mı "zede" oldu,işin içinde bir oyun mu var?

Rakipleri çok kötü olabilir o bölüm.Sence normal bir durum olamaz mı?
böölüme göre dizi izleme alışkanlığı yok pek türkiyede
2-3 iyi olur sonra duyulur reytingini 3 ten 6 ya çıkması 5-6 haftayı bulur

Belki o bölümler çok iyimiştir.

Kanal D'nin gidisati
Doksanlar'in 2 hafta üst üste cok iyi gitmesi ve bu zamanin Atv'nin yeni dizi duyurmasina denk gelmesi. Ki iyi gitmesi sonucu yeni dizi baska güne alindi, oysa Doksanlar'in günü degisiyordu.
Kasti olarak bazi yapimlarin yükselmemesi ve bunun belki Gezi olaylari ile bir baglantisi oldugunu düsünüyorum.
Karadayi'nin O Ses'in özetini bir kerede olsa gecememesi ve kasti olarak AB'de ikinci sezonda 10 reytingi gecmesin diye ugrasilmasi (Hatirlatma: 9.99 aldi gecen hafta).

Bunlarin hepsi süphelenmek icin yeterli sebep.

Peki sence normal olarak mı "zede" oldu,işin içinde bir oyun mu var?

Rakipleri çok kötü olabilir o bölüm.Sence normal bir durum olamaz mı?
valla ben bu sene kanal d nin hiçbir yapımını seyretmediğim için ahkam kesemem şimdi yorum yapsam seyreden arkadaşlara ayıp olur ben sadece görüneni yazdım karşımıza çıkan fotoğraf bu
pardon yaşlılık işte güneşi beklerkeni seyrediyorum oda hak ettiği reytingi alıyor

trt ve stvin onde oldugu.
muhafazakar aileler daha çogunukta.
kisacasi başbakanin belgeselinde olan herkes zirvede.

Hiç bir yapımını izlemiyorsan sonuçların gerçekçi olduğunu söyleyebiliriz aslında,cevabın için teşekkürler.