TNS Anlık Reytingler Artık Twitter'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir haber oldu, özlemiştik. Hayırlı olsun, ne diyeyim... :)

kiraz mevsimi zirveyi aldı
sungurlar 2.

kertenkele düşük gidiyor daha yüksek beklerdim

Sungurlar çok iyi gidiyor gelecek anlık reklam sonra yine yükselir.

beyler beyler hesap gerçek yav çok gerçekçi oranlar görmüyonuz mu

hüseyin benim arkadaşlar :)

forum için dönüm noktası @OzaN sende bi yorum yap forumda yeni bir düzen olacak artık sende bu düzenin içinde olabilirsin :D
Hayırlı olsun inşallah hesap gerçektir. Foruma hareket getireceği kesin de o kadar da dönüm noktası olayı yok yani eskiden hep öyleydi. :D

Hayırlı olsun inşallah hesap gerçektir. Foruma hareket getireceği kesin de o kadar da dönüm noktası olayı yok yani eskiden hep öyleydi. :D
gerçek gerçek kesin hemde :D nasıl yok net dönüm noktasıdır ya akşamların sıkıcılığı gidecek bu bizim hobimiz oldu artık hemde resmi şirket sbt gibi de değil ve de Totalin yanında ab grubuda var daha ne olsun :D
hadi konuyu açında yorumlasın arkadaşlar admin yada ilk gün şerefine ben açsam olmaz mı :D

gerçek gerçek kesin hemde :D nasıl yok net dönüm noktasıdır ya akşamların sıkıcılığı gidecek bu bizim hobimiz oldu artık hemde resmi şirket sbt gibi de değil ve de Totalin yanında ab grubuda var daha ne olsun :D
hadi konuyu açında yorumlasın arkadaşlar admin yada ilk gün şerefine ben açsam olmaz mı :D
Konunun açılıp açılmaması görüşülüyor. Kesinliği şüpheli rakamlar mantıklı diye kesin diyemeyiz hemen. :):)

Evet sade total değil A/B açıklanması da çok iyi. :)

Konunun açılıp açılmaması görüşülüyor. Kesinliği şüpheli rakamlar mantıklı diye kesin diyemeyiz hemen. :):)

Evet sade total değil A/B açıklanması da çok iyi. :)
yok bi de açmayın neyi görüşüyorsunuz admin biraz elini masaya vur yav aç işte konuyu :D
Total tek olsa da olursu ab de yanındaki çilek oldu diyebiliriz

Ozlemistim) bundan sonra hem dizi izleyecegim hemde anlik reytingleri)

Gercek hesap degil 21:15-21:30 arasi kanal d reklamdi ama oranlarinda bir dusus yok

gerçek hesap olduğu şüpheli sektörden kimsenin böyle birşeyden haberinin olmaması garip

Hesap gerçek değilmiş galiba. Hemen kaptırmayalm kendimizi. :A

Vallahi sbt deki olayları görüyorum tns de reytingler inin doğru olduğunu inandırmaya çalışıyorlar gibi)))

hesap gerçek ya rahat olun arkadaşlar

bakalım yarın göül işleri ab de nasıl olacak anlıklarda 8 görür:)

Geçen hafta dedim Şevkat tepe kertenkeleyi geçecek diye)))) reyting oyunlar devam ama kertenkele çok kötü gidiyor senaryo düştü ilk uç bölüm heyecanı yok ab reytingine yüklenmişler gibi

Geçen hafta dedim Şevkat tepe kertenkeleyi geçecek diye)))) reyting oyunlar devam ama kertenkele çok kötü gidiyor senaryo düştü ilk uç bölüm heyecanı yok ab reytingine yüklenmişler gibi
kertenkeleyi izlemiyorum bu bölüm ama daha da yükselmesini beklerdim aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919