ergen ergen hareketleri hiç sevmemhüseyin TB yazıyor tb=tuba büyüküstün sen olsan NŞ olurdu sonu![]()
ergen ergen hareketleri hiç sevmemhüseyin TB yazıyor tb=tuba büyüküstün sen olsan NŞ olurdu sonu![]()
Hayırlı olsun inşallah hesap gerçektir. Foruma hareket getireceği kesin de o kadar da dönüm noktası olayı yok yani eskiden hep öyleydi.beyler beyler hesap gerçek yav çok gerçekçi oranlar görmüyonuz mu
hüseyin benim arkadaşlar
forum için dönüm noktası @OzaN sende bi yorum yap forumda yeni bir düzen olacak artık sende bu düzenin içinde olabilirsin![]()
gerçek gerçek kesin hemdeHayırlı olsun inşallah hesap gerçektir. Foruma hareket getireceği kesin de o kadar da dönüm noktası olayı yok yani eskiden hep öyleydi.![]()
Konunun açılıp açılmaması görüşülüyor. Kesinliği şüpheli rakamlar mantıklı diye kesin diyemeyiz hemen.gerçek gerçek kesin hemdenasıl yok net dönüm noktasıdır ya akşamların sıkıcılığı gidecek bu bizim hobimiz oldu artık hemde resmi şirket sbt gibi de değil ve de Totalin yanında ab grubuda var daha ne olsun
hadi konuyu açında yorumlasın arkadaşlar admin yada ilk gün şerefine ben açsam olmaz mı![]()
yok bi de açmayın neyi görüşüyorsunuz admin biraz elini masaya vur yav aç işte konuyuKonunun açılıp açılmaması görüşülüyor. Kesinliği şüpheli rakamlar mantıklı diye kesin diyemeyiz hemen.
Evet sade total değil A/B açıklanması da çok iyi.![]()
kertenkeleyi izlemiyorum bu bölüm ama daha da yükselmesini beklerdim agaGeçen hafta dedim Şevkat tepe kertenkeleyi geçecek diye)))) reyting oyunlar devam ama kertenkele çok kötü gidiyor senaryo düştü ilk uç bölüm heyecanı yok ab reytingine yüklenmişler gibi