Klausun kızı var daha ona bkamadımDüş öyle elime
Evet listemde bu dizi. Netflix almiş bunu Ocak 11'de yayına sokcakmiş. Ocak 11'de başlayalımO arada ben de YOU filan izlicem. Bir de vampirli dizi buldumSana da önersim mi bilemedim
Klausun kızı var daha ona bkamadımDüş öyle elime
Evet listemde bu dizi. Netflix almiş bunu Ocak 11'de yayına sokcakmiş. Ocak 11'de başlayalımO arada ben de YOU filan izlicem. Bir de vampirli dizi buldumSana da önersim mi bilemedim
Hangi kötü vampir dizisi? Ben orginalstan beridir vampir dizisi izlemedimKlausun kızı var daha ona bkamadımNe buldun bir ara kötü bir vampir dizisi bulmuştun öyle olmasında
Bir tane değişik bir vampir dizisi önermiştin zombi gibi birşeydi biraz değişik bir diziydiHangi kötü vampir dizisi? Ben orginalstan beridir vampir dizisi izlemedimTVD 5.sezondan sonra pardon
Bi sahne söyle bakimBir tane değişik bir vampir dizisi önermiştin zombi gibi birşeydi biraz değişik bir diziydi
Ne bilim ayoll değişik bir vampir dizisiydiBi sahne söyle bakim
Hem önersem mi sana bilemedim. Böyle ergen işi değil o dizi
Neyse ben dizi izlim aklına gelince yazNe bilim ayoll değişik bir vampir dizisiydiTuhaf görünümlü bir adam vardı hemen kaçmıştık diziden
Öner neymiş ama CW Yapmıyorsa izlenmez
Vampir dizisi ney onu deNeyse ben dizi izlim aklına gelince yazBu diziyi de 11 ocakta filan izleyelim
Yarın derim konusunu filan acarsinVampir dizisi ney onu de
Sen hele bir de özelden yarınYarın derim konusunu filan acarsin
Adam bulamamişinSen hele bir de özelden yarın
Bunada bakalım mutlaka sen gelecen diye tüketmedim
Oyüzden seni bekledim zaten neflx verse bile bu CW tarzında bir superkahraman dizisi bu forum ne anlarAdam bulamamişinBulsan coktan bitirmiştin biz izledik sen de izle derdin
Zaten DC'nin diziOyüzden seni bekledim zaten neflx verse bile bu CW tarzında bir superkahraman dizisi bu forum ne anlar
Vampir dizisi demişken şu adamı nasıl bitirdiler ilk göz ağrımız vampirlerden@xemrexxx arşivden fotolar paylaşıyordu bir ara
Aaa biliyorum cnm oyüzden bu dizi sana bana uyar diğerleri anlamazZaten DC'nin diziGotham'daki Bruce büyümesini mi beklıcekler acaba Batman olması için? Geri zekalilar işte gül gibi diziydi ama düşmanlar bozdu sanki işi
Ooo güzel @Forumdash sen ben izleriz @mrt-06 @cookies vakit bulursalar onlarıda beklerizİzleyecek dizi arıyordum bunu izleyeyim
2-3 dizim var. Onuları çıkarım öyle izlicem. 11 Ocakta netflixe düşücekmiş zatenOoo güzel @Forumdash sen ben izleriz @mrt-06 @cookies vakit bulursalar onlarıda bekleriz
@Harunnn60 Sende bizim için bunu izlesen hem süperkahraman boşluğunu doldurursun
Tmm izlerim bunu ben.Ooo güzel @Forumdash sen ben izleriz @mrt-06 @cookies vakit bulursalar onlarıda bekleriz
@Harunnn60 Sende bizim için bunu izlesen hem süperkahraman boşluğunu doldurursun
Ooo güzel sen ben @Forumdash @turkuazz baya kitlemiz oluştuTmm izlerim bunu ben.
Cw dizisi olsa bakmazdım birde 11 bölümmüş izlenebilir yani.Ooo güzel sen ben @Forumdash @turkuazz baya kitlemiz oluştu@xemrexxx Senlik tuhaf tipler var sende bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?