FF Tipim Nasil SSli Favori Sözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Who
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş daha önce defalarca resim koydun seni iyi tanıyoruz bu da fake inanmıyorum inanan da olduğunu sanmıyorum

Bana yakın çekim gibi geldi.

Bence gayet iyisin tabii sensen.
Çok yakın çekim değil ama.
Yahu ettiğim yemine bak hala sensen diyorsunuz koyduğuna pişman ediyorsunuzu insanı.
Buraya resim koyacak olsam fake olarak çok yakışıklı birini koyarım.

Ortalama sonuç fena değil ki
Çirkin olmaktan iyi yakışıklı olmaktan kötü
Hem fazla yakışıklıya neler deniyor

kardeş daha önce defalarca resim koydun seni iyi tanıyoruz bu da fake inanmıyorum inanan da olduğunu sanmıyorum
Hangisinde yemin ettim bu kadar ciddi? Dediğim gibi inanmak zorunda değilsin ve forumda da inanmayanlar varsa cidden gitmeye hazırım kimse beni iyi tanımamış o zaman.

Çok yakın çekim değil ama.
Yahu ettiğim yemine bak hala sensen diyorsunuz koyduğuna pişman ediyorsunuzu insanı.
Buraya resim koyacak olsam fake olarak çok yakışıklı birini koyarım.
daha önce koyduklarını gördük

daha önce koyduklarını gördük
Bunu 2 ay önce de konuştuk ben yemin ettiysem bitmiştir bu iş o kadar aşağılık bir insan değilim ailem üstüne yemin edecek. Senin bu yaptığın bana hakaret ben fake resmi koyardım 1-2 saat sonra şaka derdim.

Tek fotoğraf vardı orada da gayet iyisin siman tanıdık geldi.

Küçük göstermiyorsun bence.
Olabilir Ankaradayız sonuçta belki de görmüşsündür.
Küçük gösterme problemi 2 sene önce falandı.

senle bi olay geçmişti başımızdan hatırlarsan söz verip durmama falan neyse boşver
ben inanmıyorum kardeşim inanmak zorunda değilim ayrıca 1-2 saat olmamış daha 35 dk olmuş

senle bi olay geçmişti başımızdan hatırlarsan söz verip durmama falan neyse boşver
ben inanmıyorum kardeşim inanmak zorunda değilim ayrıca 1-2 saat olmamış daha 35 dk olmuş
Şimdi 5 dakika içerisinde 10 numara fb formam var arkasında 10 aykut yazıyor o formayla poz verecem. Herkesin hatası olabilir o konuda hatalı olabilirim ama o konu da tam bildiğin gibi değil.