FF Tipim Nasil SSli Favori Sözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Who
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş daha önce defalarca resim koydun seni iyi tanıyoruz bu da fake inanmıyorum inanan da olduğunu sanmıyorum :)

Yok o kadar da değil ortalama türk erkeğiyle karşılaştırıyorum ve sonuç ortalama altı çıkıyor. :(

İnanmak zorunda değilsin böyle saçma sapan bir şey için yemin edecek kadar aşağılık bir insan değilim çok şükür ve inanıyorum ki arkadaşlarım da biraz beni tanıyorlarsa inanırlar bana.
Ne dedim tenim beyaz kaşım kara gözüm kara tombişim bunların hepsi uyuyor bu resimde.
Ortalama sonuç fena değil ki:X Çirkin olmaktan iyi yakışıklı olmaktan kötü :X Hem fazla yakışıklıya neler deniyor :F

kardeş daha önce defalarca resim koydun seni iyi tanıyoruz bu da fake inanmıyorum inanan da olduğunu sanmıyorum :)
Hangisinde yemin ettim bu kadar ciddi? Dediğim gibi inanmak zorunda değilsin ve forumda da inanmayanlar varsa cidden gitmeye hazırım kimse beni iyi tanımamış o zaman.

daha önce koyduklarını gördük
Bunu 2 ay önce de konuştuk ben yemin ettiysem bitmiştir bu iş o kadar aşağılık bir insan değilim ailem üstüne yemin edecek. Senin bu yaptığın bana hakaret ben fake resmi koyardım 1-2 saat sonra şaka derdim.

Tek fotoğraf vardı orada da gayet iyisin siman tanıdık geldi. :X
Küçük göstermiyorsun bence. :)
Olabilir Ankaradayız sonuçta belki de görmüşsündür. :D Küçük gösterme problemi 2 sene önce falandı. :)

senle bi olay geçmişti başımızdan hatırlarsan söz verip durmama falan neyse boşver
ben inanmıyorum kardeşim inanmak zorunda değilim ayrıca 1-2 saat olmamış daha 35 dk olmuş :)

senle bi olay geçmişti başımızdan hatırlarsan söz verip durmama falan neyse boşver
ben inanmıyorum kardeşim inanmak zorunda değilim ayrıca 1-2 saat olmamış daha 35 dk olmuş :)
Şimdi 5 dakika içerisinde 10 numara fb formam var arkasında 10 aykut yazıyor o formayla poz verecem. Herkesin hatası olabilir o konuda hatalı olabilirim ama o konu da tam bildiğin gibi değil. :)