Ben gördüm.Ben fotomu buraya koymayı düşünmüyorum. Face Book'ta gören görmüştür
Ben gördüm.Ben fotomu buraya koymayı düşünmüyorum. Face Book'ta gören görmüştür
Çok yakın çekim değil ama. Yahu ettiğim yemine bak hala sensen diyorsunuz koyduğuna pişman ediyorsunuzu insanı.Bana yakın çekim gibi geldi.
Bence gayet iyisin tabii sensen.
Ortalama sonuç fena değil ki Çirkin olmaktan iyi yakışıklı olmaktan kötü Hem fazla yakışıklıya neler deniyorYok o kadar da değil ortalama türk erkeğiyle karşılaştırıyorum ve sonuç ortalama altı çıkıyor.
İnanmak zorunda değilsin böyle saçma sapan bir şey için yemin edecek kadar aşağılık bir insan değilim çok şükür ve inanıyorum ki arkadaşlarım da biraz beni tanıyorlarsa inanırlar bana.
Ne dedim tenim beyaz kaşım kara gözüm kara tombişim bunların hepsi uyuyor bu resimde.
Hangisinde yemin ettim bu kadar ciddi? Dediğim gibi inanmak zorunda değilsin ve forumda da inanmayanlar varsa cidden gitmeye hazırım kimse beni iyi tanımamış o zaman.kardeş daha önce defalarca resim koydun seni iyi tanıyoruz bu da fake inanmıyorum inanan da olduğunu sanmıyorum
Ben de gördüm seni hacıBen fotomu buraya koymayı düşünmüyorum. Face Book'ta gören görmüştür
daha önce koyduklarını gördükÇok yakın çekim değil ama. Yahu ettiğim yemine bak hala sensen diyorsunuz koyduğuna pişman ediyorsunuzu insanı.
Buraya resim koyacak olsam fake olarak çok yakışıklı birini koyarım.
Fazla da yakışıklı olmayacan zaten de biraz yakışıklı olsam iyiydi bak.Ortalama sonuç fena değil ki Çirkin olmaktan iyi yakışıklı olmaktan kötü Hem fazla yakışıklıya neler deniyor
Tek fotoğraf vardı orada da gayet iyisin siman tanıdık geldi.Yaşıma göre küçük gösteriyorum demi ?
link atsana bakim agaTek fotoğraf vardı orada da gayet iyisin siman tanıdık geldi.
Küçük göstermiyorsun bence.
Bunu 2 ay önce de konuştuk ben yemin ettiysem bitmiştir bu iş o kadar aşağılık bir insan değilim ailem üstüne yemin edecek. Senin bu yaptığın bana hakaret ben fake resmi koyardım 1-2 saat sonra şaka derdim.daha önce koyduklarını gördük
Olabilir Ankaradayız sonuçta belki de görmüşsündür. Küçük gösterme problemi 2 sene önce falandı.Tek fotoğraf vardı orada da gayet iyisin siman tanıdık geldi.
Mobilim ama forumun Facebook'ta ki sayfasına girersen birçok kişi yorum yapmış oradan istediğini görürsün.link atsana bakim aga
O mesajını yeni gördüm.Çok yakın çekim değil ama. Yahu ettiğim yemine bak hala sensen diyorsunuz koyduğuna pişman ediyorsunuzu insanı.
Buraya resim koyacak olsam fake olarak çok yakışıklı birini koyarım.
Şimdi 5 dakika içerisinde 10 numara fb formam var arkasında 10 aykut yazıyor o formayla poz verecem. Herkesin hatası olabilir o konuda hatalı olabilirim ama o konu da tam bildiğin gibi değil.senle bi olay geçmişti başımızdan hatırlarsan söz verip durmama falan neyse boşver
ben inanmıyorum kardeşim inanmak zorunda değilim ayrıca 1-2 saat olmamış daha 35 dk olmuş
Abi üniversiteye hazırlanıyoruz. Ne küçük göstermemesi ?Tek fotoğraf vardı orada da gayet iyisin siman tanıdık geldi.
kardeş fotonu yollarmısın yorumlimAbi üniversiteye hazırlanıyoruz. Ne küçük göstermemesi ?
kardeş fotonu yollarmısın yorumlim
Pınarbaşı burma burma espirisi bu yuzdendi demek Face'de adını twitter'da tipini görmüştümForumda yayınlamam. Kimse de yayınlamasın ha
Hayrettin Pınarbaşı , Face Book'tan bulabilirsin.