oha abartma ne racinin gençliği benim resmim o daha 3 gün önce çektim başka resim falan da yok 2 resim koyduk istiyosanız albüm yapayım forumda adama bak
çokta senin meraklın değilim Yorumları görünce 2 resim yanyana gelince kuşkularim dile geldi söyledim Gayette cuk oturdu ama 😉
racinin gençliğini nerden bulim ben hem eski resimlere benzemiyo hiç görmüyon mu
Ne sinirleniyorsun yahu 😕 O bilmediğin şeyi unut tamam.Sakaldan benziyorsun Neden Raci'ye benzemek seni rahatsız etti??o dediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum sinirlenmeye başladım da sakinliğimi korim fotoyu buraya koymadan önce en ufak bi şekilde bile raciye benzediğimi düşünmemiştim bile arslan bey söyleyince baktım da hiç benzerlik yok sakala bakasak aynı sakaldan çok var saçıma jole bile hiç sürmem o dediğin şey ne onu da bilmem benzemeye de çalışmıyorum.
Ne sinirleniyorsun yahu 😕 O bilmediğin şeyi unut tamam.Sakaldan benziyorsun Neden Raci'ye benzemek seni rahatsız etti??
rahatsız etmedi de ben kimseye benzemeye çalışmıyorum ilk defa sizden duydum böyle bişeyi o kadar hayranıyım adamın hiç böyle bişey düşünmemiştim sakaldan benzemekte ilginçmiş neyse benzetildiğimiz adam raci şaşmaz sorun değil
İyi sorun yoksa.Ben sadece benzetilme sebelerini söyledim.Yoksa oturupta tip yargılamıyorum.Yanliş anlaşilip "sinirleniyorum" gibi ahkamlar kesilmesin.Yoksa bende diğerleri "ooo çok karizmasın agam" derdim giderdim.Gerçi bana ters olurdu öyle demek ya
Estf senin yanında ben kimim artislik yapim Oscar'da aday gösteriliyorsun
tmm artistlik yapma raci şaşmaz adamım ya vadinin yapımcısı be aynı kefeye konuluyoz daha nolsun
Estf senin yanında ben kimim artislik yapim Oscar'da aday gösteriliyorsun
hala artistlik yaptığının farkındasın demi