bak aga ben resmimi koyduktan sonra arslan beye mesaj attım baksın diye o da profilimdeki resmi benim resmim sanmış raci şaşmaz resmi var ya, diyo kekleme bizi raci şaşmaz a benziyo
anladın mı
ne kösesi yavaş ya nasıl anlatçam bilmiyon ki her yerde çıkıyo Allah a şükür top sakal gibi gözükmesinin sebebi oralar daha belirgin oluyo yoksa yanlarda baya uzadı bu resim yeni zaten 3-4 gün önce
bak aga ben resmimi koyduktan sonra arslan beye mesaj attım baksın diye o da profilimdeki resmi benim resmim sanmış raci şaşmaz resmi var ya, diyo kekleme bizi raci şaşmaz a benziyo
anladın mı
yanlarda sakal az çıkıyor.hafif bir köselik var ama.
Anlamıyor musun beni? Senin kendi resminden bahsediyorum ben. Profilindeki resimlerden bahsetmiyorum. Raci Şaşmaz'ın da bu şekil sakalları var. Tipte biraz benziyor.
ne azı hayvan gibi çıkıyo güneşten gözükmemiş tam yanlar daha çok hatta
Ben anlamam. gördüğümü söylüyorum.
şuan yanlar daha çok hatta köse olanların Allah yardımcısı olsun çok kötü bişey ya sakalsız olur mu bende sakal çıkmasa pskilojim bozulurdu kesin vallahi
lan aga benim nerem raci şaşmaz a benziyo
şuan yanlar daha çok hatta köse olanların Allah yardımcısı olsun çok kötü bişey ya sakalsız olur mu bende sakal çıkmasa pskilojim bozulurdu kesin vallahi
19,5 yaşında bi arkadaşım var. Adamda daha simitçi bıyıyğı yeni çıkıyo
Sakaldan eser yok hiç
Onunda iyi yanları var.Tıraş olma derdinden kurtuluyorsun.