FF Tipim Nasil SSli Favori Sözlük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dr.Who
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne kösesi yavaş :D ya nasıl anlatçam bilmiyon ki her yerde çıkıyo Allah a şükür top sakal gibi gözükmesinin sebebi oralar daha belirgin oluyo yoksa yanlarda baya uzadı bu resim yeni zaten 3-4 gün önce

bak aga ben resmimi koyduktan sonra arslan beye mesaj attım baksın diye o da profilimdeki resmi benim resmim sanmış raci şaşmaz resmi var ya, diyo kekleme bizi raci şaşmaz a benziyo :kiki:
anladın mı :d

Anlamıyor musun beni? Senin kendi resminden bahsediyorum ben. Profilindeki resimlerden bahsetmiyorum. Raci Şaşmaz'ın da bu şekil sakalları var. Tipte biraz benziyor. :)

ne kösesi yavaş :D ya nasıl anlatçam bilmiyon ki her yerde çıkıyo Allah a şükür top sakal gibi gözükmesinin sebebi oralar daha belirgin oluyo yoksa yanlarda baya uzadı bu resim yeni zaten 3-4 gün önce

yanlarda sakal az çıkıyor.hafif bir köselik var ama.:D

yanlarda sakal az çıkıyor.hafif bir köselik var ama.:D

ne azı hayvan gibi çıkıyo güneşten gözükmemiş tam yanlar daha çok hatta :kiki:

- - - Ekleme - - -

Anlamıyor musun beni? Senin kendi resminden bahsediyorum ben. Profilindeki resimlerden bahsetmiyorum. Raci Şaşmaz'ın da bu şekil sakalları var. Tipte biraz benziyor. :)

lan aga benim nerem raci şaşmaz a benziyo :kiki: :kiki:

şuan yanlar daha çok hatta :D köse olanların Allah yardımcısı olsun çok kötü bişey ya sakalsız olur mu bende sakal çıkmasa pskilojim bozulurdu kesin vallahi :D

19,5 yaşında bi arkadaşım var. Adamda daha simitçi bıyıyğı yeni çıkıyo :F
Sakaldan eser yok hiç :F

0652b6127c6d0176a8802db3875697e2fc8e75de.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
raci reis benden çok daha karizmatik adamım ya ona benzesem süper olurdu :D

vadici olmak böyle bişey işte kendimle gurur duydum şimdi :kiki:

Raci Şaşmaz'ı kaçırıp seni onun yerine, Pana'nın başına koyalım :F