Evet @pompy bana garezin mi var 😡 , @destere sen beni gaza mı getiriyorsun yoksa bana mı öyle geliyor
hahahah ayy evet geçen senaryoda 1 ay mezarda kalıyorum sonra çıkarıyorlar beni tekrar yaşıyorum hahah
aslında pompy işi bilmiyor parçalara ayırıp yakmalı külleride roketle uzaya fırlatmalı başka türlü geeri dönüyorsun )hahahah ayy evet geçen senaryoda 1 ay mezarda kalıyorum sonra çıkarıyorlar beni tekrar yaşıyorum hahah
hahaha uzayda küllerimi birleştirip tekrar dünyaya yollarlar beni yanı pompy bu yaparmı yaparaslında pompy işi bilmiyor parçalara ayırıp yakmalı külleride roketle uzaya fırlatmalı başka türlü geeri dönüyorsun )
Ölüyümde kurtulsun ya yiterr yaaa yiterrr@pompy forumun gülüdür )
ya benim dememe gerek yok yani sen okudun yazıyı topa koyup patlatmalar falan )) ne iş sanırım bu sefer senden tümden kurtulmaya niyetli
kurtulmakta yok bir dahaki senaryoda sapasağlam dönersinÖlüyümde kurtulsun ya yiterr yaaa yiterrr
Ben bir daha ki bölüme kendim müdahale edeyimde öldürü vereyim kendimi ne bileyim elimle kendimi boğayım asıyım kendimi bıçaklıyım ama yapayımda gebereyimkurtulmakta yok bir dahaki senaryoda sapasağlam dönersin
neye yarar ondan sonraki bölümde bir bak yine bombalara gelip patlamışsınBen bir daha ki bölüme kendim müdahale edeyimde öldürü vereyim kendimi ne bileyim elimle kendimi boğayım asıyım kendimi bıçaklıyım ama yapayımda gebereyim
Doğrusu ölmekde işe yaramıyor ya neyse ölsemde tekrar diriltir @pompyneye yarar ondan sonraki bölümde bir bak yine bombalara gelip patlamışsın