tilkilerde büyük operasyon

Halen oh olsun diyorsun😡 @pompy bana bir dahakinde roket var @Çiğdem- in kafasını uçurucam :kiki:

Ban gerekçesi ne olabilir ki?? (b) Sonuçta bir tür senaryo
ohaaaaa çok ayıpp 😱😱😱 hem suçlu hem güçlüsün benmi söyledim sana beni vur diye üstüne birde füze istiyorsun :F

ohaaaaa çok ayıpp 😱😱😱 hem suçlu hem güçlüsün benmi söyledim sana beni vur diye üstüne birde füze istiyorsun :F
Bende demedim ki kendime Çiğdem'i vur diye :F aklımdan bile geçirmemişim :F ama sen bilirsin ya burada ya benim senaryomda kafana füzeyi atacam 😡 oh moh olmaz o zaman :F

bilmem artik herseyini düzene sokmali. Basliklar alakasiz alakasiz bazen. Dizi isimleri durmadan degisiyor. Senaryosunu güzel ve düzgün yazmiyor. Bu gidisle Favori üyeligi gectim caylak üyenin de altinda bir üyelik acilacak. :D
@pompy bunları duyuyorsan uyarılara uy bari,yoksa üyeliğin elden gidicek gibi... @Yakamoz-Asi genede üzerine o kadar gitmeyin eğleniyoruz şurda:F

Atvnin dizisini sevmiyorumki starınkini hiç show fox kanal dnin dizileri show muhalif dizi yaptımı ordayım ben nerde muhalefet varsa ben o kanal dayım starla ATV yi geç onlar yandaş dışında senaryo yazamazlar @Çiğdem-

zor ihtimaller bunlar cok zor. :D adam bana taraf tuttu kara para ask selena diye bir dizi türedi bir günde :D
hiç sorma kara para aşk selana dizisi yapmıs içinden küçük ağa çıktı :F

sihirli annem kurtlar vadisi yaptı içinden ruhsar çıktı :F

ama yazık yanıı bu seferlik hoş görün çocuğu kendi halinde takılıyor 🙂🙂

şaka yaptım :bhr::bhr::bhr: beni geçtin alınganlıkta vlla 🙂🙂
Hiç sorma söküp atabilsem şu özelliği yapıştı kaldı üzerime lanetler okuyorum bu özelliğe hangi erkekte vardır ne biçim bir işbu 😳:T::(

@gözlemci bence başbakanın Ajanı var burda @destere desterede başbakana hakaretten banlanmıştı
Şaka gibi :F bence başbakanla alakası yok bende sülümana laf attım az kala banlanıyordum

Hiç sorma söküp atabilsem şu özelliği yapıştı kaldı üzerime lanetler okuyorum bu özelliğe hangi erkekte vardır ne biçim bir işbu 😳:T::(
ayoll her erkek gibi duygsuz olmaktan iyidir bence bu güzel bir özellik bende yeri gelince çok hassas oluyorum duygusallıla alakalı bir durum 🙂🙂

seni şikayet edeni ben tahmin ediyorum muhteşem yüzyıl hayranları
Bencede öyledir ama herkes sülümanı sevmiyordu,niyese baya bi teepki almıştım :) ,
ayoll her erkek gibi duygsuz olmaktan iyidir bence bu güzel bir özellik bende yeri gelince çok hassas oluyorum duygusallıla alakalı bir durum 🙂🙂
Ne bileyim bende memnun değilim bu özellikten 😡 ben yeri geldiğinde kendimden geçiyorum sevmiyorum bu huyumu :T: ama yapcak bişiy yok ,duygusal ve hassas'ım her zaman çabuk sinirlenmem ama çabuk üzülürüm,bana yapılanı asla affetmem ...

Bencede öyledir ama herkes sülümanı sevmiyordu,niyese baya bi teepki almıştım :) ,

Ne bileyim bende memnun değilim bu özellikten 😡 ben yeri geldiğinde kendimden geçiyorum sevmiyorum bu huyumu :T: ama yapcak bişiy yok ,duygusal ve hassas'ım her zaman çabuk sinirlenmem ama çabuk üzülürüm,bana yapılanı asla affetmem ...
samimi olduğum ve sevdiğim kişilere akrşı asla kırılmıyorum ben yani hoş görüyle karşılıyorumkı karşımdakı öyle olsun istiyorum arkadaşlıklar arasında butür şeylerlere bakılmamalı bence kötü niyet olmadıktan sonra 🙂🙂

samimi olduğum ve sevdiğim kişilere akrşı asla kırılmıyorum ben yani hoş görüyle karşılıyorumkı karşımdakı öyle olsun istiyorum arkadaşlıklar arasında butür şeylerlere bakılmamalı bence kötü niyet olmadıktan sonra 🙂🙂
Arkadaşlar arasında zaten olmaz canım haklısın :F arkadaşlarımda zaten kafa yapım aynıdır ne onlar bana kızar ne ben onlara :)