Uyarı olabilirde ban olamazBir tür "kendine gel" araci![]()
yaaa ona göre düşünün işteee dursun durduğu yerdeYok artik 😱 😱
Bende demedim ki kendime Çiğdem'i vur diyeohaaaaa çok ayıpp 😱😱😱 hem suçlu hem güçlüsün benmi söyledim sana beni vur diye üstüne birde füze istiyorsun![]()
bilmem artik herseyini düzene sokmali. Basliklar alakasiz alakasiz bazen. Dizi isimleri durmadan degisiyor. Senaryosunu güzel ve düzgün yazmiyor. Bu gidisle Favori üyeligi gectim caylak üyenin de altinda bir üyelik acilacak.Uyarı olabilirde ban olamazdeğilmi?
@pompy bunları duyuyorsan uyarılara uy bari,yoksa üyeliğin elden gidicek gibi... @Yakamoz-Asi genede üzerine o kadar gitmeyin eğleniyoruz şurdabilmem artik herseyini düzene sokmali. Basliklar alakasiz alakasiz bazen. Dizi isimleri durmadan degisiyor. Senaryosunu güzel ve düzgün yazmiyor. Bu gidisle Favori üyeligi gectim caylak üyenin de altinda bir üyelik acilacak.![]()
zor ihtimaller bunlar cok zor.yaaa ona göre düşünün işteee dursun durduğu yerde![]()
şaka yaptımBende demedim ki kendime Çiğdem'i vur diyeaklımdan bile geçirmemişim
ama sen bilirsin ya burada ya benim senaryomda kafana füzeyi atacam 😡 oh moh olmaz o zaman
![]()
hiç sorma kara para aşk selana dizisi yapmıs içinden küçük ağa çıktızor ihtimaller bunlar cok zor.adam bana taraf tuttu kara para ask selena diye bir dizi türedi bir günde
![]()
Hiç sorma söküp atabilsem şu özelliği yapıştı kaldı üzerime lanetler okuyorum bu özelliğe hangi erkekte vardır ne biçim bir işbu 😳şaka yaptımbeni geçtin alınganlıkta vlla 🙂🙂
Şaka gibi
ayoll her erkek gibi duygsuz olmaktan iyidir bence bu güzel bir özellik bende yeri gelince çok hassas oluyorum duygusallıla alakalı bir durum 🙂🙂Hiç sorma söküp atabilsem şu özelliği yapıştı kaldı üzerime lanetler okuyorum bu özelliğe hangi erkekte vardır ne biçim bir işbu 😳![]()
ayoll sus braz sende cnm 🙂🙂 burda seni korumaya çalısıyoruz sende hala göze batmaya çalısıyorsun
Bencede öyledir ama herkes sülümanı sevmiyordu,niyese baya bi teepki almıştımseni şikayet edeni ben tahmin ediyorum muhteşem yüzyıl hayranları
Ne bileyim bende memnun değilim bu özellikten 😡 ben yeri geldiğinde kendimden geçiyorum sevmiyorum bu huyumuayoll her erkek gibi duygsuz olmaktan iyidir bence bu güzel bir özellik bende yeri gelince çok hassas oluyorum duygusallıla alakalı bir durum 🙂🙂
samimi olduğum ve sevdiğim kişilere akrşı asla kırılmıyorum ben yani hoş görüyle karşılıyorumkı karşımdakı öyle olsun istiyorum arkadaşlıklar arasında butür şeylerlere bakılmamalı bence kötü niyet olmadıktan sonra 🙂🙂Bencede öyledir ama herkes sülümanı sevmiyordu,niyese baya bi teepki almıştım,
Ne bileyim bende memnun değilim bu özellikten 😡 ben yeri geldiğinde kendimden geçiyorum sevmiyorum bu huyumuama yapcak bişiy yok ,duygusal ve hassas'ım her zaman çabuk sinirlenmem ama çabuk üzülürüm,bana yapılanı asla affetmem ...
Arkadaşlar arasında zaten olmaz canım haklısınsamimi olduğum ve sevdiğim kişilere akrşı asla kırılmıyorum ben yani hoş görüyle karşılıyorumkı karşımdakı öyle olsun istiyorum arkadaşlıklar arasında butür şeylerlere bakılmamalı bence kötü niyet olmadıktan sonra 🙂🙂