muhtar: tamam Amirim hal ettik işi CIA dan emir var bu olay çözülmeyecek ya fakultede denizin Arkadaşı melda ne yapabiliriz dur ve o polisler Ali ozan Amir ve ekibi olay yerine gelir bir ceset bulurlar görev komiser Adnan görev bizde CIA yın emriyle giden emre müdür ahmet tezek amir ve taksimde başlıyan casusluk operasyonu bir taşla iki tuş vurmayı planlıyan CIA taksim baskını ve hotellerde tutuklama müezzini evinde patlatırlar Ali ozan Amir ve ekibi o tarafa bakarlar ve bazı Avukatlar bile hapse atılır baro müdürlüğüne baskın olur hatta hukuk fakültelerine bile ne oluyor deniz bilmiyorum ne casusluk ve eylem mi ne eylemi bu
ben biliyorum gp eylemi sırada kim var çarşıdada operasyon düzenlerler bir çok çarşılı ölür ve 3 kişide tutuklanır Atatürk olimpiyat stadyumuna giden Arjen ve şirin stadı polis basar Arjen amir Ali ozan Amiri Arar acil gelin polis herkesi tutukluyor eylemlerden ve casusluktan birisi
Aliozan hangi ekip o amirim komiser Adnanın ekibi dur hani şu cinayet vardıya muhtarın sevgilisi yani imam nikahlı eşi kız 11 yaşında muhtar 31 yaşında sebebi ben biliyorum 3 kız olunca hamileyken öldürüyorLAR 2kızı var diğerinide BİZ BULDUK eşini ama ifade alamadık vurdular beyninden dur o kızlardan biri hukuk fakültesinde birisi savcı diğeride onlar 2 oğlu var birisi polis birisi savcı
ben buna resmen pararellik denir aslında buna pararel devlet denir dur bu işin içinde hsyk bile olabilir
Ali ozan Amir tamam dikkatli oluruz diğer kız 13 yaşında resmi nikahla evlenmiş 16 yaşında bir kız daha var onunla evlenmiş imam nikahıyla eğer o imamı ve memuru bulursak bu işi hal ederiz bulabiliriz Erkin amirim deniz onun beşik kertmesiymiş başka bir beşik kertmesi daha varmış oda hsyk da rızanın davalıkları var kan davası muhtara bağlanıyorsa her şey bunda bir iş var CIA
Çiğdem tutuklusun polis beşiktaşlılara yer yok trabzonda şehir dışı edin gözlemci vurmazsan Çiğdemi ölürsün anlaşıldımı hayat borçlusun biz her yerde güçlüyüz gözlemci tamam Polis gözlemciye silahı verir Çiğdem- vurulur kafasından ve mezarlığa gömerler gözlemciyide topun içine koyup patlatırlar
destere polis tarafından tutuklanır copla ve bezbol sopasıyla dövülür fb li olduğu için ve molotof kokteyiyle yakarlar benzinciye atarlar .
CIA aMİRİ HUSH aRMEGAN BU burda bitmez daha devamı var anlıyamazsın Ali ozan Amir ve ekibi ve Arjen amir ve ekibi ve erkin ve arkadaşları anlıyamazsınız hiç şansınız yok
4.bölümün sonu
Son düzenleme: