Tilbe Saran 'Çöp Adam' Kadrosunda! | Star TV

Saçma sapan dediğin çift diğer OGM dizilerindeki çiftleri donunda sallar be. :A Tamam Naci karakteri mıymıydı, baygınlık geçirtiyordu ama Safiye ve Naci çift olarak bence oldukça farklıydı. :A KO’ya gelince reytingler düşünce kurtarmak için Sadi’yi getirmeleri de 10 bölümde biten hikaye oluyor değil mi. :A

Savunulacak bir durumu yok Çöp Adam’ın çünkü bazı eksikliklerine rağmen şu an ekrandaki bir çok işten farklı bir hikayesi var. :A Özellikle son 3-4 bölümdür hem hikaye güzelleşti hem de muhteşem bir yönetmen geldi seyir zevki arttı. :A

Bir izlesen Çöp Adam’ı ne dediğimi anlarsın. :A
İnan ciddiye alacaktım ama Safiye ve N*ci'nin farklı çift olduğunu iddia ettiğin için elle tutulacak taraf bulamadım. :A OGM'nin en iyi dizisi Kırmızı Oda orası ayrı ama doktor kıyaslamasından konu nasıl buraya geldi anlamadım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Çok iyi isim. Diziye huzur getirecektir yer aldığı sahnelerde.

Ma’da bu kadar estiren bir karakter var mıydı? Bu haftaki bölümde bir başkaydın. :A

O önce benim mesajlarımı görmezden gelmeyi bıraksın da diziyi seyretmek kusur kalsın. :A
Yoktu ama orada da herkesin ayrı bir hastalığı vardı. :A

Evet Berrin gittikçe şaşırtıyor yeni kız Dilber’i bile oyuna alet ettiler. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yoktu ama orada da herkesin ayrı bir hastalığı vardı. :A

Evet Berrin gittikçe şaşırtıyor yeni kız Dilber’i bile oyuna alet ettiler. :A
Ma ‘yı Erenköy ve Bakırköy’deki hastalara Hergün terapi niyetine vereceksin, ortada ne hasta kalır ne de hastalık. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür