The_Erinch 10.000'ler Kulübünde!

Tebrik ederim abi, konularınla cidden ayrı bir hava kattın foruma. :Z Nice mesajlara. :Z @The_Erinch

Hediye olarak ne versem bilemedim, severek izlediğin yarışmayı koyayım dedim. :A

1607982763828.png

Tebrik ederim. Daha da güzel forumlar dilerim.
Çok teşekkür ederim; hepbirlikte güzel forumlar olur Umarım.
------

Wauwwwwwwwww
Şımarttın sen beni yaaaaaa :oley: :oley: :oley:

Çok teşekkür ederimmmm:love1::love1::love1:
------

Tebrik ederim abi. @The_Erinch
O kada güzel , renkli konular açıyorsun ki.. forumda görmeye alışık olmadığımız konuları görünce mutlu oluyoruz...
Hepbirlikte nice mesajlara...😁👋🏻
Ne mutlu bana farklılık yaratabilmişim.
Teşekkürler güzel kardeşim harika düşüncelerin için. :love1: :bhr:
------

Tebrik ederim abi, konularınla cidden ayrı bir hava kattın foruma. :Z Nice mesajlara. :Z @The_Erinch

Hediye olarak ne versem bilemedim, severek izlediğin yarışmayı koyayım dedim. :A

Ekli dosyayı görüntüle 96370
Özgürcüm yorumun çok değerli;
çok mutlu oldum gerçekten.:love1::love1::love1::love1:

MasterChef yaaa.. istendiği kadar boykot edilsin...
Canım Şeflerimmm :oley: :oley:
------

Tebrik ederim abi. Açtığın konular, yazdığın mesajlarla benim için farklı bir yer edindin forumda :Z. Kusura bakma zevklerini pek bilmediğimden hediye veremiyorum. Aklımdan geçenler vardı da onlar da verilmiş.
Harry Potter ım :)
Keyifli yorumun ve sıcak düşüncelerin için çok teşekkür ederim. :oley: :oley: :love1: :love1:
------

Tebrikler @The_Erinch son dönemde forumun en güzel renklerinden biri oldun konu ve mesajlarınla. :Z
Patron onure ettin beni. :bhr: :bhr: :bhr: :bhr:

Tepeden bu düşünceleri duymak keyif verdi.

Çok teşekkürler. :love1::love1::love1:
------

Tebrikler by @The_Erinch "rampaların ustasıyız açtığınız konuların hastasıyız" :J form olarak maaile takipteyiz başarılarınızın devamı dilerim :A

Hürmetler :pala:
Kendine Iyi Bak Turk GIF by TRT
Zeynep ya..Sen ne keyifli birisisin.
Canım, çok teşekkür ederim. :love1: :bhr:
------

Bana farklı diyen ama bence kendisi foruma farklılık katan bir üye. :A Kaliteli konuları bu farklılıklarından biri. 5'li hanelere geçişini kutlarım. Özel video resim hediyesi atardım ancak hangi konuları sevdiğin hakkında pek fikrim yok.

Ekli dosyayı görüntüle 96365
Gerekli :A :A

Sağolasın kardeşim benim. :bhr:
------

Çok çok teşekkürlerrr :love1:
------

tebrıkler kardeş
Teşekkür ederim kardeşim. :bhr: 🙏

Son düzenleme:
Teşekkürlerrrrr arkadaşım :oley: :oley: :bhr: :bhr:
------

@The_Erinch tebrikler 🤗 yıl olarak yeni, mesaj sayısı olarak tecrübeli üye konumundasın :A
Foruma ayrı bir renk katan kaliteli bir üyesin :bhr:

daha geçen hediyelerle geldiğimde 10.000'ler için para biriktireceğimi belirtmiştim :A kanal isleri reytlng iyi gidince kazancımız artı ve bu kez farklı hediyelerle geleyim dedim :A
söylemesi ayıp kesenin ağzını açtık iyice :A

minder ve yastık getirecektim ama aile büyükleri zorluk çekmesin diye kanepe tarzı şark odası takımı aldım,rahat oturulur :A
Ekli dosyayı görüntüle 96367

Eee bu ortama ne uyar, çay eşliğinde sohbetler.

Ekli dosyayı görüntüle 96368Ekli dosyayı görüntüle 96369
Bizlerle daha nice güzel sohbetlere :Z
Zeynoooooooooooooo..... Mükemmelsinnnn...:love1::love1::love1:
Gene konuşturdun farklılığını yaa..
Hediyelerime bayıldımmmm:oley::oley::oley:

İnşAllah gelecekte nasip ederde; yayıla yayıla birlikte çay yudumlarız.🙏🙏🙏
------

Eyvallahhh Gözümsssss :A :A :A :oley:
------

@The_Erinch 10.000 kere maşallah diyor ve tebrik ediyorum tekrardan iyi ki aramızdasın kutlu olsun nice 10 binlere. :Z

Kıymetli kardeşim benim.
çok teşekkür ederim.
İyi ki varsın :love1: :love1: :love1: :love1: Gönülden🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Not: O ne biçim Avatarrrrrrr😳😳

Tebrikler abi nice mesajlara. Mesaj sayısında beni sollaman yakındır. :A Sonunda konuna uğrayabildim, hediyeleri de özenle seçtim. :bhr: @The_Erinch

Çok güldüm kapalı olan hediyelere....

Detaycı adam seni,hemen en çok dinlediğim şarkı istatistiğinden yakalamış hediyeyi.

Sağol İsotcum, forumun bana kazandırdığı güzide birisisin.Değerin yüksek. :ok: :bhr:

• Harika
Reactions: dreamy
Tebrikler 🎊🎉🍾🎈 Abim Forumun etkinlikten sorumlu başkanı nice güzel mesajlara :Z 😘

• Harika
Reactions: The_Erinch
  • Harika
Reactions: mrt-06 and 12.Adam
Abi farkındayım baya bir geç kaldım ama fırsat bulamadım bir türlü, konuşmuştuk zaten haberin var durumlardan. :A @The_Erinch Mazeretimi sunduğuma göre kutlama işini halledeyim...

Tebrik ediyorum abi. :D Nice güzel, enerjik, bizlere pozitif enerjini aktarmaya devam edeceğin, anket duyuruları yapacağın mesajlara... :Z

Olmazsa olmaz zaten artık...

Nemo.jpg

Bir de enerjini yükseltecek bir MasterChef Türkiye videosu hediye edeyim... :A (Kesinlikle @Özgür beyciğimden kopya çekmedim... :A)

Abi farkındayım baya bir geç kaldım ama fırsat bulamadım bir türlü, konuşmuştuk zaten haberin var durumlardan. :A @The_Erinch Mazeretimi sunduğuma göre kutlama işini halledeyim...

Tebrik ediyorum abi. :D Nice güzel, enerjik, bizlere pozitif enerjini aktarmaya devam edeceğin, anket duyuruları yapacağın mesajlara... :Z

Olmazsa olmaz zaten artık...

Ekli dosyayı görüntüle 97220

Bir de enerjini yükseltecek bir MasterChef Türkiye videosu hediye edeyim... :A (Kesinlikle @Özgür beyciğimden kopya çekmedim... :A)

Enescim tüm keyifli düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Düşünmen yeterli.

İyi ki Varsın ve Seni tanıdım.

Seviliyorsun Kardeşim. @Sherlock