Dizinin afişinde Geralt ile birlikte Ciri ve Yennefer karakterleri yer alıyor. Geralt zaten başrol bildiğimiz üzere. Ciri'yi de ilk bölümde görmüştük. 2. bölümde Yennefer'in hikayesine de giriş yaptık. Görüntüsü nedeniyle dışlanan ve domuzdan bile değersiz görülerek 4 liraya satılan kızın nasıl bir değişim geçireceğine tanıklık edeceğiz. Ben burada çok hızlı gidildiğini düşünüyorum. 2. bölümde büyücülük eğitimi almaya başladı. Orada da başarısızdı başlarda ve öğretmeni tarafından da sevilmiyordu. Sonra gelişim göstermeye başladı bölümün sonlarına doğru ve 3. bölümde bir baktım eğitimler bitmiş mi ne olmuş herkesi bir tarafa dağıtmaya başlamışlar. Yennefer de 2. bölümdeki halinden tamamen uzaklaşmış vaziyetteydi. Bu kadar hızlı geçilmemeliydi diye düşünüyorum bu kısımlar. Neyse sonuç olarak afişteki görüntüsünü aldı bölümün sonunda.
O beden değişimi ile eş zamanlı Geralt'ın uğraştığı lanetlenmiş prenses sahnelerini çok beğendim. İki sahne arasındaki geçişler çok iyiydi. Geralt'ın tarafında da bölüm boyu heyecan üst düzeydi. Hatta korkuya bile kaydı dizi orada. Kızın aniden çıkardığı seslerden bi' tırsmadım değil
Geralt'ın 2. bölümde aldığı görev sonucunda oluşan gelişmelerden de insanların büyüyü elflerden öğrendiği ve daha sonra onlar üzerinde kullandığını öğrendik. Oradaki elflerle Yennefer'in tarafındaki büyücüler arasında büyük bir savaş bizi bekliyor gibi. Geralt ise iki tarafla da pek alakalı değil gibi. Nasıl bir konum alacak bakalım
Ciri ise savaşı kaybeden taraftan kaçan insanların yanında buldu kendini. Tabi onlara söyleyemedi onların kızı olduğunu. Yoksa Ciri'yi de o sinirle haşat ederlerdi diyeceğim ama Ciri'nin de ayrı bir gücü var tabi
Neyse Ciri'yi koruyan da bir elf var. Onun da siyahi olması tepki çekmiş sanırım. Yani daha önce alışmadığımız görüntüde bir elf olduğu kesin tabi fantastik bir evren bu sonuçta, her şey mümkündür