Bu arada diziye her hafta bir bölüm şeklinde devam edersek takvim şu şekilde oluyor:
7. bölüm: 7 Aralık
8. bölüm: 14 Aralık
9. bölüm: 21 Aralık
10. bölüm: 28 Aralık
11. bölüm: 4 Ocak
12. bölüm: 11 Ocak
13. bölüm: 18 Ocak
Bence biraz hızlandırma yapmamız iyi olabilir. Ocak başı gibi sınavlarım başlayacak. Ondan sonra da Oscar filmleri yayınlanmaya başlayacak arka arkaya. İzleyenlerden üçümüz de o etkinlikteyiz. Tam da son 3 bölüme gelmişken diziyi aksatmak istemem ama programım çok yoğunlaşmış olabilir.
Eğer sizler de bu ara yoğun değilseniz biraz hızlandırma yapabiliriz. Bir hafta üç bölüm veya iki hafta ikişer bölüm izlemek şeklinde.
1. sezon bittikten sonra zaten bir süre ara veririz size de uygun olacak şekilde.
Sizin durum nasıl şu an hızlandırma iyi olur mu sizin için de @gundix123 @legolas9900
Yarindan itibaren sinav haftam ama bos gün olursa 2-3 bölüm arka arkaya izleye bilirimBu arada diziye her hafta bir bölüm şeklinde devam edersek takvim şu şekilde oluyor:
8. bölüm: 14 Aralık
9. bölüm: 21 Aralık
10. bölüm: 28 Aralık
11. bölüm: 4 Ocak
12. bölüm: 11 Ocak
13. bölüm: 18 Ocak
Bence biraz hızlandırma yapmamız iyi olabilir. Ocak başı gibi sınavlarım başlayacak. Ondan sonra da Oscar filmleri yayınlanmaya başlayacak arka arkaya. İzleyenlerden üçümüz de o etkinlikteyiz. Tam da son 3 bölüme gelmişken diziyi aksatmak istemem ama programım çok yoğunlaşmış olabilir.
Eğer sizler de bu ara yoğun değilseniz biraz hızlandırma yapabiliriz. Bir hafta üç bölüm veya iki hafta ikişer bölüm izlemek şeklinde.
1. sezon bittikten sonra zaten bir süre ara veririz size de uygun olacak şekilde.
Sizin durum nasıl şu an hızlandırma iyi olur mu sizin için de @gundix123 @legolas9900
Ne zaman bitiyor sınav haftan?Yarindan itibaren sinav haftam ama bos gün olursa 2-3 bölüm arka arkaya izleye bilirim
Pazartesiden Cumaya kadarNe zaman bitiyor sınav haftan?
Pazartesiden Cumaya kadar
8. bölüm: 10 Aralık
9. bölüm: 14 Aralık
10. bölüm: 17 Aralık
11. bölüm: 21 Aralık
12. bölüm: 24 Aralık
13. bölüm: 28 Aralık
Bu program iyi midir gelecek haftadan itibaren Cumartesi ve Salı. Günler esnek tabii. İsterseniz arka arkaya falan da izleyebilirsiniz.
@gundix123
Tamamdir eyvallah7. bölüm: 7 Aralık
8. bölüm: 10 Aralık
9. bölüm: 14 Aralık
10. bölüm: 17 Aralık
11. bölüm: 21 Aralık
12. bölüm: 24 Aralık
13. bölüm: 28 Aralık
Bu program iyi midir gelecek haftadan itibaren Cumartesi ve Salı. Günler esnek tabii. İsterseniz arka arkaya falan da izleyebilirsiniz.
@gundix123
En önemli gelişme telefondan şüphelenip sökmeleri oldu herhalde. İşleri zorlaşacak polislerin.7.bölümü izledim
her dk kapatasim geldi
gerci bölümdende bisey anlamadim
bu bölümü puanlamak gelmiyor icimden
Bence bu bölümdeki gelismelerin hepsi bos tu ilerde hic bir islerine yaramayacakEn önemli gelişme telefondan şüphelenip sökmeleri oldu herhalde. İşleri zorlaşacak polislerin.
Onun dışında pek önemli bir şey yoktu gibi. Bird'ü yakaladılar ama o durumu pek değiştirmeyecek gibi?
Valla bilmiyorum diziyi bitirenler o kadar övüyorlar ki sorun bizde mi diye düşünüyorum bazen.@OzaN ne düsünüyorsun ilk sezonda bekledigimiz tempolu bölümler gelecek mi yoksa bosa mi izliyoruz ?
Tek dizi zor gidiyoruz bi ilk sezon bitsin sonra bakarizValla bilmiyorum diziyi bitirenler o kadar övüyorlar ki sorun bizde mi diye düşünüyorum bazen.
Ama IMDb'de dizinin toplam puanı 9.4 olmasına rağmen bölümleri hep genel olarak 8 civarı almış. Demek ki bitince güzel bir tat bırakıyor? Sezon sonuna kadar gelelim bakalım ne olacak.
Sen de iyi diziler seçememişsin herhalde Firefly'da daha ilk bölümden sıkılıp bıraktık. Sopranos'a gel istersen o sıkıcı değil. (bizce )