- Reaksiyon puanı
- 50,407
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
@legolas9900 @gundix123 ben de geride kaldım yakalamam gerekecek diye düşünüyordum ki siz de izlememişsiniz daha. Son durum ne?
@legolas9900 @gundix123 ben de geride kaldım yakalamam gerekecek diye düşünüyordum ki siz de izlememişsiniz daha. Son durum ne?
Seni bekliyorduk.@legolas9900 @gundix123 ben de geride kaldım yakalamam gerekecek diye düşünüyordum ki siz de izlememişsiniz daha. Son durum ne?
İyi olmuş.Seni bekliyorduk.
Şaka bir yana 3 haftadır yoğunluktan ve hastalığımdan izleyemedim. Bu hafta sonu izlemeyi planlıyorum.
Pazar veya Pazartesi'de olabilir. Hangisi uygunsa.İyi olmuş.
Gününü Cumartesi mi yapalım bu dizinin de?
Biz Cumartesi'den başlatalım da isteyen Pazar veya Pazartesi de izler o çok mühim değil.Pazar veya Pazartesi'de olabilir. Hangisi uygunsa.
Tamam olur.Biz Cumartesi'den başlatalım da isteyen Pazar veya Pazartesi de izler o çok mühim değil.
Yalnız birkaç kişiyi kadromuza katmamız lazım ya 2-3 kişiyle sınırlı kalmasın böyle efsane bir dizinin izleyicisi.
kac bölüm gerideyiz ?@legolas9900 @gundix123 ben de geride kaldım yakalamam gerekecek diye düşünüyordum ki siz de izlememişsiniz daha. Son durum ne?
Geride olmayalım işte Cumartesi 3. bölümden devam edelim.kac bölüm gerideyiz ?
İzledin mi?ben de bugün hangi dizi vardı diyrum 2 saate izlerim .
İzledin mi?Bu akşam izlicem ben de.
Bu kadar uzun mesaj yazmaya üşenmedin mi ? ya da ben tapatalkdayin diye bana fazla geliyor3. bölümü izledim.
Uzun bir aradan sonra dönmek başlarda yabancı bıraktı biraz diziye. İlk yarısı çok ağır geldi ama sonlarda hareketlenmeye başladı biraz olsun.
En iyi sahne bölüme adını da veren satranç sahnesiydi bence.
En iyi karakter McNulty bu bölüm. Bu arada yanındaki iri arkadaşı göremedik bu bölüm.
Yalnız McNulty evli mi değil mi o kadın kimdi anlamadım.
Daniels'in geçmişinde ne gibi sorunları olduğunu da anlamadım hatta o sahneyi tekrar izledim ama pek anlatmadılar da herhalde.
Neyse sonuç olarak bu diziye de henüz bağlanma aşaması gelmedi fakat bağlanınca çok seveceğimi ve en sevdiklerim arasına dahi girebileceğini düşünüyorum. Hızlandırma seansı yapsak iyi olacak hepimizin uygun olduğu bir zaman.
Bu bölüme puanım: 7/10
@gundix123 @legolas9900
İzledin mi?
İzledin mi?
(İzlemediler)
Benim çoğu mesaj o uzunlukta. Film, dizi yorumlamak bizim işimiz.Bu kadar uzun mesaj yazmaya üşenmedin mi ? ya da ben tapatalkdayin diye bana fazla geliyor D
Turkcell T20 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yürü boo'oğloom (abi yani )Benim çoğu mesaj o uzunlukta. Film, dizi yorumlamak bizim işimiz.
3. bölümü izledim.
Uzun bir aradan sonra dönmek başlarda yabancı bıraktı biraz diziye. İlk yarısı çok ağır geldi ama sonlarda hareketlenmeye başladı biraz olsun.
En iyi sahne bölüme adını da veren satranç sahnesiydi bence.
En iyi karakter McNulty bu bölüm. Bu arada yanındaki iri arkadaşı göremedik bu bölüm.
Yalnız McNulty evli mi değil mi o kadın kimdi anlamadım.
Daniels'in geçmişinde ne gibi sorunları olduğunu da anlamadım hatta o sahneyi tekrar izledim ama pek anlatmadılar da herhalde.
Neyse sonuç olarak bu diziye de henüz bağlanma aşaması gelmedi fakat bağlanınca çok seveceğimi ve en sevdiklerim arasına dahi girebileceğini düşünüyorum. Hızlandırma seansı yapsak iyi olacak hepimizin uygun olduğu bir zaman.
Bu bölüme puanım: 7/10
@gundix123 @legolas9900
İzledin mi?
İzledin mi?
(İzlemediler)
Dee'yi de seviyorum, katılıyorum bence de çok iyi karakter.3. bölüm ü izledim benim adamim Dee süper karakter bence
satranc sahnesine katiliyorum güzeldi
baslari agir ilerliyordu son 25 dk iyiydi
4. bölümü izledim.
Beklediğim çıkışa geçiş bu bölümle de olmadı. Aksine bir önceki bölümden aşağıdaydı bence. Şu an diziden istediğim tadı alamamamın sebebi sanırım çok fazla karakter olması. Bu karakterlerin en önemlilerini tanıdık ama bazı yan karakterler hala yabancı geliyor ve yerine oturmadı. Durum böyle olunca da tam olarak bağlanamıyorsun diziye. Zamanla alışacağız mutlaka yan karakterlere de ama alışana kadar sıkılacağız gibi.
Bölümün belki de en önemli noktasını anlamadım ne yazık ki. Spoiler içinde yazıyorum izledikten sonra okuyup aydınlatın beni.
Dee'nin kadını öldürmesi olayı yeni bir olay mıydı? Bana eski gibi geldi ama neden yeniymiş gibi polis inceledi? Eğer ilk kez inceliyorlarsa resimleri nereden buldular? Geri sarıp ilgili sahneleri bulmak zor geldi bölümde uyumuşum herhalde. Sizler anlarsınız inşallah.
Genel olarak sıkıcı buldum bölümü. IMDb'ye göre dizi 6. bölümle birlikte açılıyor. Umarım öyle olur.
Puanım: 6/10
@legolas9900 @gundix123