bu ne hız ya 3 sezona ne zaman geçtin ?Bu arada hiç yorumlarıma bakmıyorsun ama GoT'da 3.sezon üçüncü bölümdeyim.
valla helal olsun ama çok hızlı gitmişsin bitince anında boşlukta hissedeceksin kendini
bu ne hız ya 3 sezona ne zaman geçtin ?Bu arada hiç yorumlarıma bakmıyorsun ama GoT'da 3.sezon üçüncü bölümdeyim.
Açarım en kısa zamanda. (Belki bu gece, umarım, inşallah.@OzaN gardaş bu dizinin yorum sayfasını neden açmadın? Açtın ben mi bulamıyorum?
Aklımdan uçtu bile, gerek kalmadı[emoji23] tek ben izliyorsam zahmet etme her bölümü yorumlayamam[emoji1]Açarım en kısa zamanda. (Belki bu gece, umarım, inşallah.)
İzleyen çıkabilir ya yeni dizi daha. Ben bile göz atmayı düşünüyordum.Aklımdan uçtu bile, gerek kalmadı[emoji23] tek ben izliyorsam zahmet etme her bölümü yorumlayamam[emoji1]
Yukarda da demişim hala diyorum bence senlik dizi değil[emoji23]İzleyen çıkabilir ya yeni dizi daha. Ben bile göz atmayı düşünüyordum.
Bence de değil de fikrim olsun diye bir göz atarım. Başroldeki kadını seviyorum House of Cards'tan. Onun rolü gerçekten başrol mü?Yukarda da demişim hala diyorum bence senlik dizi değil[emoji23]
Kız çocugunun yanındaki?onu sima olarak bi yerden cıkaracam diyordum[emoji23] yok o değil, sarişin asıl başrol. Rolü figuran gibi de değil.Bence de değil de fikrim olsun diye bir göz atarım. Başroldeki kadını seviyorum House of Cards'tan. Onun rolü gerçekten başrol mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?